NavMenu

Izabrano pobjedničko idejno rješenje istočne tribine Gradskog stadiona u Podgorici

Izvor: eKapija Četvrtak, 01.10.2020. 11:44
Komentari
Podeli
(Foto: podgorica.me)
Završen je konkurs za idejno rješenje istočne tribine Gradskog stadiona u Podgorici. Žiri je tim povodom izvršio pregled deset idejnih rješenja dostavljenih do definisanog roka za predaju konkursnih radova, odnosno do 9. septembra 2020. godine, saopštio je Glavni Grad Podgorica.

Odlukom žirija prva nagrada dodijeljena je radu pod šifrom DID111 (osvojeno 87 bodova), druga nagrada dodijeljena je radu pod šifrom EMG135 (osvojeno 82 boda), treća nagrada radu pod šifrom SPG123 (osvojeno 75 bodova) i jedan oktup za rad pod šifrom VIG017 (osvojeno 58 bodova).

Na osnovu toga formirana je konačna rang lista sa preraspodjelom nagrada na sljedeći način: Prva nagrada – rad pod šifrom DID11 osvojila je novčanu naknadu u iznosu 20.000 EUR, Druga nagrada – rad pod šifrom EMG135, dobio je novčanu naknadu u iznosu 10.000 EUR, dok je treća nagrada – rad pod šifrom SPG123 zavrijedila novčanu naknadu u iznosu 5.000 EUR. Takođe, žire se odučio i za otkup rada pod šifrom VIG017 koji je novčano nagrađen u iznosu 1.500EUR. Završni izvještaj žirija sa podacima o autorima, kao i konkursni radovi, biće objavljeni do 2. oktobra 2020. godine.

Podsjećamo, raspis konkursa za idejno arhitektonsko rješenje istočne tribine gradskog stadiona u Podgorici, objavljen 26. juna 2020. godine, definisao je vrstu i visinu nagrada, otkupa, obeštećenja i nadoknada. Ukupan nagradni fond za dodjelu iznosi 38.000 EUR.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.