Izvor: eKapija | Srijeda, 30.09.2020.| 13:52
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Kompanija Bemax gradiće nastavak Bulevara Vilija Branta na Zlatici - Potpisan ugovor vrijedan 1,43 mil EUR

(Foto: Milos Muller/shutterstock.com)
Kompanija Bemax izabrana je za najpovoljnijeg ponuđača na tenderu za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta na Zlatici, saopšteno je iz PG Biroa.

Riječ je o dionici od ukrštanja sa Mosorskom ulicom do kružnog toka, odnosno skretanja za Autoput. Uprava za saobraćaj i kompanija Bemax, potpisali su danas ugovor o izvođenju radova čija vrijednost iznosi 1.430.947 EUR.

Od ukupnog iznosa, Uprava za saobraćaj finansira 897.156 EUR, a Glavni grad 533.790 EUR. Takođe, obaveza Glavnog grada je i rješavanje imovinsko-pravnih odnosa.

- Javnim pozivom je obuhvaćeno izvođenje građevinskih i građevinsko-zanataskih radova na trasi, atmosferskoj kanalizaciji, vodovodu i instalacijama jake i slabe struje, izvođenje elektrotehničkih radova na instalacijama jake struje (javna rasvjeta, zaštita 10kV kablova, izmještanje i zaštita NN vodova i kablovska kanalizacija ispod saobraćajnice) i izvođenje geodetskih radova - navedeno je u saopštenju na gradskom sajtu.

Podsjećamo, tender za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Vilija Branta raspisan je početkom juna tekuće godine, a rok za izvođenje radova je 120 kalendarskih dana od dana uvođenja izvođača u posao.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.