NavMenu

Širbegović radi AB konstrukciju buduće kovid bolnice u Beogradu

Izvor: eKapija+ Utorak, 22.09.2020. 16:10
Komentari
Podeli
(Foto: sirbegovic.com)
Savremena tehnologija građenja sa primjenom prefabrikovanih nosivih konstrukcija došla je do punog izražaja u gradji kovid bolnice u Beogradu.

AB montažna konstrukcija kompleksa poluintenzivne njege površine od 6.400 m2 i spratnosti P+3 etaže biće završena u roku od 40 dana. Montaža nosivih stubova iz jednog komada, primjena AB grede i PPS prefabrikovane ploče visokih perfomansi za rezultat ima mogućnosti kratkih rokova i uvođenje u posao narednih faza izgradnje, saopštili su iz kompanije Širbegović koja je angažovana na ovom projektu.


Upravo u borbi sa vremenom prefabrikovana konstrukcija pokazala je svoje prednosti i mogućnosti brzog i efikasnog djelovanja.

Bolnica niče u okviru vojnog kompleksa Zemun ekonomija, a otvaranje je predviđeno za 1. decembar ove godine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije, Turizam, sport, kultura

Boravišna taksa biće veća, više novca će dobiti NTO

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera formiralo je radnu grupu za izradu nacrta izmjena i dopuna Zakona o boravišnoj taksi, kojim će se povećati iznos ove naknade koja ulazi u cijenu smještaja za turiste i na novi način definisati raspodjela tog prihoda između opštinskih turističkih organizacije, Nacionalne turističke organizacije i opštinskih i državnog budžeta. To je saopšteno iz ovog resora na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.