NavMenu

Beogradski sajam knjiga odložen za decembar

Izvor: eKapija Utorak, 22.09.2020. 16:04
Komentari
Podeli
IlustracijaIlustracija
Međunarodni beogradski sajam knjiga, čije održavanje je planirano od 25. oktobra do 1. novembra 2020. odlaže se, ukoliko epidemiološke prilike budu dozvolile, za sredinu decembra ove godine, saopštio je Beogradski sajam.

- Kako se nadležni Republički krizni štab do ovog trenutka nije izjasnio u prilog održavanju Sajma knjiga, ni o ponuđenim organizacionim modalitetima i bezbjednosnim garancijama koje je Beogradski sajam ponudio, procijenjeno je da u periodu koji je preostao do prvobitno planiranog termina, u potpuno neizvjesnim uslovima funkcionisanja, više nije moguće kvalitetno i pouzdano izvršiti pripreme za tu manifestaciju - navedeno je u saopštenju.


Dodaje se da će Beogradski sajam i dalje pratiti preporuke i epidemiloške procjene Kriznog štaba i u dogovoru sa izdavačima, izlagačima i drugim učesnicima Sajma knjiga donijeti odluku koja će biti u najboljem interesu manifestacije, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštavana.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj

Biće rekonstruisani svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom

U naredne dvije godine svi pružni prelazi od Bara do granice sa Srbijom biće rekonstruisani, saopštio je ministar saobraćaja i pomorstva Filip Radulović. U emisiji "Dobro jutro Crna Goro" kazao je da upravo prelazi na prugama predstavljaju veliki problem kada je riječ o bezbjednosti u željezničkom saobraćaju . - Podaci su, nažalost, alarmantni. U zadnjih šest godina došlo je do 319 vanrednih događaja, od čega 21 sa smrtnim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.