NavMenu

Raspisan konkurs za izbor izvršnog direktora Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost

Izvor: Mina Utorak, 22.09.2020. 15:06
Komentari
Podeli
(Foto: Pressmaster/shutterstock.com)
Savjet Agencije za elektronske komunikacije i poštansku djelatnost (EKIP) raspisao je konkurs za izbor izvršnog direktora tog regulatora. Rok za dostavljanje prijava je 15 dana od objavljivanja konkursa.

Pravo da se prijavi na konkurs ima svaki crnogorski državljanin sa prebivalištem u Crnoj Gori, koji osim opštih zadovoljava i posebne uslove propisane Zakonom o elektronskim komunikacijama.

Ti uslovi se odnose na posjedovanje kvalifikacije visokog obrazovanja obima 240 kredita, odnosno završen studijski program u četvorogodišnjem trajanju iz oblasti elektrotehnike, poštanskog saobraćaja, ekonomije ili prava.

Uslov je i da zainteresovani imaju najmanje pet godina iskustva na poslovima iz oblasti elektronskih komunikacija ili poštanske djelatnosti.

Za kandidate koji u potpunosti ispunjavaju opšte i posebne uslove, u postupku konačnog predlaganja, mogu se uzeti u obzir i dužina i vrsta radnog iskustva, posebne specijalizacije iz oblasti elektronskih komunikacija ili poštanske djelatnosti i poznavanje stranih jezika.

Uslov je i da zainteresovani nijesu poslanici i odbornici, kao ni osobe koju bira, imenuje ili postavlja predsjednik Crne Gore, Skupština, Vlada ili skupština lokalne samouprave.

Uslov je i da osoba koja planira da se prijavi nije funkcioner političkih stranaka i da nije član organa upravljanja, vlasnik, akcionar ili vlasnik udjela, kao i osoba koja je u radnom odnosu ili obavlja druge poslove u preduzećima na koja se primjenjuje Zakon o elektronskim komunikacijama ili zakon kojim je uređena oblast poštanske djelatnosti.

Prijave sa dokumentacijom i dokazima dostavljaju se direktnom predajom arhivi EKIP-a, ili putem pošte na adresu regulatora, svakog radnog dana od sedam do 15 sati.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Industrija

Novi tender za zakup Željezare - Prednost kompanijama koje proizvode "zeleni čelik", u prvih pet godina najmanje 25 mil EUR investicija

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) raspisala je novi tender za zakup pogona Čeličane i Kovačnice u cilju valorizacije i očuvanja proizvodnje čelika u fabrici sa tradicijom proizvodnje dužom od 65 godina. Pravo učešća na javnom pozivu imaju sve kompanije iz Crne Gore i inostranstva koje su registrovane i posluju u skladu sa Zakonima države u kojoj obavljaju svoje djelatnosti. U zakup se izdaju proizvodne i pomoćne hale, proizvodna

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.