NavMenu

Bokeška ulica u Podgorici dobiće izgled savremene pješačke zone - Traži se izvođač radova

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 21.09.2020. 15:19
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Alison Hancock/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice ponovo je raspisala javni poziv za rekonstrukciju Bokeške ulice, u dijelu od Ulice Stanka Dragojevića do Njegoševe ulice. Procijenjena vrijednost javne nabavke je 314.049,58 EUR.

Javnim pozivom je obuhvaćeno izvođenje pripremnih i zemljanih radova, saobraćajne signalizacije, hidrotehničkih instalacija, atmosferske kanalizacije i elektro-tehničkih radova. Ulica će biti popločana granitnim kockama, dok će trotoari biti prekriveni kamenim pločama sa postojećim drvećem koje se nalazi u trotoaru sa obje strane ulice. Takođe, projektovane su i rampe za lica sa invaliditetom.

- Podsjećamo, Bokeška ulica je od kraja prošle godine zatvorena za saobraćaj u skladu sa namjerom Glavnog grada da se uži centar postepeno pretvori u pješačku zonu. Realizacijom ovog projekta jedna od najpoznatijih i najposjećenijih ulica u Podgorici, imaće adekvatnu namjenu tako što će dobiti potpuno novi izgled kao dio zone koji će koristiti isključivo pješaci - saopšteno je iz PG Biroa.

Ponude se mogu podnijeti neposrednom podnošenjem na arhivi naručioca na adresi Jovana Tomaševića 2a, Podgorica, kao i preporučenom pošiljkom sa povratnicom na adresi Jovana Tomaševića 2a, Podgorica s tim što ponuda mora biti uručena od strane poštanskog operatora najkasnije do roka određenog za podnošenje ponude, radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa 21. oktobrom 2020. godine do 13 sati.

Otvaranje ponuda održaće se istog dana u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice doo, na adresi Jovana Tomaševića 2a, Podgorica.

Odluka o izboru najpovoljnije ponude, odnosno odluka o poništenju postupka javne nabavke donijeće se u roku od 60 dana od dana otvaranja ponuda.


Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.