NavMenu

Predstavljeno idejno rješenje budućeg kliničkog centra u Trebinju (FOTO)

Izvor: eKapija Srijeda, 09.09.2020. 08:48
Komentari
Podeli
(Foto: Grad Trebinje)
Uprava Grada Trebinja predstavila je u utorak, 8. septembra, idejno rješenje budućeg kliničkog centra u Trebinju koji će se nalaziti na sedam kilometara od centra grada uz zapadnu obilaznicu.

Riječ je o projektu od 30 mil KM, čija je površina oko 20.000 metara kvadratnih korisnog prostora, javlja Trebinjelive.

Načelnik gradskog Odjeljenja za prostorno uređenje u Gradu Trebinju Vedran Furtula, koji je prezentovao idejno rješenje budućeg kliničko-bolničkog centra, rekao je novinarima da će taj zdravstveni centar imati površinu više od 20.000 metara kvadratnih korisnog prostora.

(Foto: Grad Trebinje)
- Tu su ljudi iz struke koji će nam pomoći da definišemo jedan detaljan projektni zadatak sa svim onim osnovnim i komercijalnim sadržajima buduće bolnice koja će imati: osnovni sadržaj, kao što je postojeća bolnica, nekomercijalni, komercijalni i univerzitetski dio kao spoljno istureno odjeljenje Medicinskog fakulteta u Foči - naveo je Furtula.


On je dodao da je lokacija budućeg kliničko-bolničkog centra na području koje se zove Novo Trebinje, neposredno blizu zapadne obilaznice koja je u izgradnji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.