NavMenu

Počela rekonstrukcija Martinićkog puta u Danilovgradu - Investicija teška 3 mil EUR

Izvor: eKapija Petak, 28.08.2020. 12:00
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mariait/shutterstock.com)Ilustracija
Rekonstrukcija Martinićkog puta u Danilovgradu u dužini 8,6 kilometara počela je u četvrtak, 27. avgusta, prenosi PR Centar. Početak radova ozvaničili su premijer Duško Marković i predsjednica Opštine Danilovgrad Zorica Kovačević.

- Mislim da Danilovgrad doživljava pravi razvojni preporod. Počeli su radovi na bulevaru Podgorica-Danilovgrad i idu odlično. Neki dan su završeni radovi na starom putu Podgorica-Spuž i ostali su samo mali detalji oko trotoara. Radeći ovaj put za Martiniće ovdje ćemo imati jednu od najkvalitetnijih infrastrukturnih saobraćajnih puteva u Crnoj Gori - rekao je Marković.

Podsjetio je i da je počela gradnja puta od Cetinja preko Čeva do Danilovgrada, te da će u okviru tih aktivnosti biti izvršena i rekonstrukcija puta koji se nadovezuje iz Danilovgrada na tu regionalnu saobraćajnicu.

Predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević, kazala je da je rekonstrukcija Martinićkog puta 8,6 kilometara vrijedna preko 3 mil EUR i eksproprijacija blizu 400 hiljada eura.

- Građani koji gravitiraju u ovom dijelu naše Opštine i naravno svi koji budu koristili ovaj put imaće mogućnost da idu kvalitetnom i modernom saobraćajnicom. Dugo smo čekali na rekonstrukciju ovog puta. U ovom kraju živi veliki broj naših uglednika, privrednika, poljoprivrednih proizvođača, i djece, kao i veliki broj građana koji rade u Podgorici i drugim krajevima - rekla je Kovačević.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.