NavMenu

Karisma investirala 2,7 mil EUR u The Long Beach Hotel Montenegro u Ulcinju (FOTO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 27.08.2020. 15:22
Komentari
Podeli
(Foto: Karisma Hotels & Resorts)
Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, rekonstruisala je The Long Beach Hotel Montenegro u opštini Ulcinj. Kako je saopšteno iz kompanije, vrijednost ukupne investicije iznosi 2,7 mil EUR.

- Investicija, u dvije faze, obuhvatila je rekonstrukciju soba, kao i lobby-ja, lobby bara, nove recepcije, restorana, te otvoreno-zatvorenog bazena - navodi se u saopštenju.

Sada Ulcinj, pored porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali i kompletno renoviranim The Long Beach Hotel Montenegro hotelom, koji odiše toplinom i svedenošću.

Kako je saopšteno, veliki uspjeh ove korporacije, a takođe iskaz povjerenja u trasirani razvojni put države Crne Gore u oblasti hotelijerstva, jeste činjenica da je jedna ovakva investicija realizovana u potpuno atipičnoj sezoni, kao što je 2020.

- Karisma Hotels & Resorts će nastaviti sa razvojnim planovima same destinacije, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju, te što bolje pozicionirala Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih destinacija na Mediteranu - zaključuje se u saopštenju kompanije.


Fotogalerija
The Long Beach Hotel Montenegro Ulcinj
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Zemljište za gradnju vjetroparka u Šavniku zakupiće konzorcijum podgoričkih firmi

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine zaključilo je ugovor o dugoročnom zakupu na period od 30 godina državnog zemljišta zbog izgradnje vjetroelektrane na lokalitetu Sinjajevina u opštini Šavnik, sa konzorcijumom podgoričkih kompanija N1, Sistem-MNE i Permonte, saopšteno je Pobjedi iz tog resora. Vlasnici kompanije N1 su Nebojša Kažić i Milan Rapaić sa po 25% učešća u kapitalu. Polovina firme N1 pripada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.