NavMenu

Crnogorski Telekom otvorio novi multimedijalni T-Centar u Podgorici

Izvor: PR Centar Četvrtak, 27.08.2020. 09:49
Komentari
Podeli
(Foto: PR Centar)
Novi multimedijalni, inovativni i digitalizovani T-Centar Crnogorskog Telekoma nudi jedinstveno i potpuno novo korisničko iskustvo, gdje će korisici moći da testiraju pametne uređaje posljednje generacije, aktiviraju usluge kroz digitalne alate, isprobaju video igre bazirane na novim tehnologijama.

Povodom otvaranja šopa u Moskovskoj ulici u Podgorici, korisnike koji ga posjete do 5. septembra čekaju povoljnosti, a to su popusti do 100 EUR za kupovinu na rate za određene modele telefona, pametnih satova i električnih trotineta, vrijedni Xiaomi pokloni za prve kupce Mijia električnog trotineta, popust na pretplatu za nove korisnike Non-stop tarife uz 100 GB interneta, poklon iznenađenje za sve nove Magenta korisnike.

Direktor Komercijalnog sektora u Crnogorskom Telekomu, Predrag Perković, kazao je da se u digitalnoj eri korisnici sve više okreću digitalnim servisima i da je cilj da se konstantnim ulaganjem prodajna mjesta mijenjaju i čine inovativnim, kako bi zadržala svoju atraktivnost i prikladnost novim zahtjevima korisnika.

- Danas, za zadovoljstvom, našim korisnicima predstavljamo novi najsavremeniji koncept Telekomovih poslovnica. Radi se o multimedijalnom, inovativnom i digitalizovanom T-Centru, koji nudi jedinstveno i potpuno novo korišničko iskustvo - rekao je Perković.

Između ostalog, novi T-Centar, kako je naveo, nudi "digital corner", gdje korisnici mogu da se upoznaju sa proizvodima i ponudama Crnogorskog Telekoma, i u digitalnoj korisničkoj zoni u samoj poslovnici, kroz digitalne alate aktiviraju usluge.

- Takođe, moguće je da svi naši korisnici testiraju najsavremenije proizvode, pametne uređaje posljednje generacije - kazao je Perković.

Dodao je da u "gaming" zoni, korisnici mogu, u interaktivnom prostoru, testirati "drone game" igricu razvijenu u okviru DT grupe.

- Specifičnost ovog T-Centra je zelena zona, odnosno eco zid, koji je jedna vertikalna bašta sa automatizovanim sistemom za navodnjavanje. Ovo su samo neke od mogućnosti koje nudi naš novi T-Centar, a svim našim korisnicima na raspolaganju su naši agenti i brand ambasadori da im pruže maksimalnu podršku i približe svijet novih mogućnosti - zaključio je Perković.

Crnogorski Telekom je u ponedjeljak otvorio i T-Centar u Ulici slobode u Podgorici, gdje korisnike čekaju iste povoljnosti.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.