NavMenu

Kompaniji Adria Mobil Red Dot nagrada za luksuzni karavan i mobilnu kuću Astella (VIDEO)

Izvor: Media Marketing Utorak, 04.08.2020. 08:34
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay / JillWellington)
Među slovenačkim dobitnicima Red Dot nagrade je dobila i kompanija Adria Mobil, koja je osvojila Red Dot za luksuzni karavan i mobilnu kuću Astella.

Iz kompanije Adria Mobile kažu da Astella ima nekoliko ključnih karakteristika.

- Jedna od karakteristika je čist dizajn. Prepoznatljive elegantne linije unutrašnjosti i spoljašnjosti nisu pokvarene bespotrebnim detaljima. Sve je čisto, funkcionalno i elegantno. Ako na prvi pogled Astella djeluje samo kao mobilna kuća, možemo reći da smo dokazali aerodinamičnost. Njen oblik pruža veliki i koristan prostor enterijera, a u isto vrijeme eksterijer je urađen prema pravilima aerodinamike i on je provjeren sa stručnjacima iz Pipistrela - rekla je Erna Povh, menadžer proizvoda za karavanski program u Adria Mobil.

Još jedna prednost Astelle je to što predstavlja život u saradnji sa prirodom.

- Jedinstvena implementacija panoramskih vrata i prozora omogućava da boravak unutar Astelle bude u potpunosti povezan sa spoljnim svijetom. Astella nudi luksuzno iskustvo sa velikim, ali povezanim prostorom koji nudi maksimalan ugođaj za spavanje, moderno kupatilo, funkcionalnu i elegantnu kuhinju, i otvoreni prostor za dnevnu sobu koja je uvijek povezana sa spoljnim svijetom. Možete je voziti kao bilo koji drugi karavana, ili je postaviti na omiljenu lokaciju tokom cjele sezone - kaže Povhova.

U toku razvoja Astelle sarađivali su sa svojim stalnim partnerom u oblasti dizajna karavana - Gigodesign studiom.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.