NavMenu

U hotelima u Herceg Novom 888 gostiju - Objekti Carina i Iberostara najvjerovatnije zatvoreni do 1. avgusta

Izvor: Mina Srijeda, 15.07.2020. 12:22
Komentari
Podeli
Herceg Novi (Foto: Vedrana Džudža)Herceg Novi
Skoro svi veći hotelski objekti u Herceg Novom otvoreni su i u njima, uz umanjene cijene ponude prilagođene nižim tarifama, boravi oko 888 gostiju.

Za posjetioce će, dok se pandemija ne smiri i dolasci gostiju postanu izvjesniji, biti zatvorena sva tri hotela kompanije Carine, Park i Delfin u Bijeloj i Kumbor u istoimenom mjestu, kao i Iberostar Herceg Novi u Njivicama, prenosi Radio Jadran.

Ovo je trebalo da bude prva godina u kojoj će hoteli kompanije Carine poslovati u sastavu španskog turoperatora Iberostar, jednog od najvećih u svijetu. Sezona je prema desetogodišnjem ugovoru o saradnji trebalo da traje 214 dana, a Iberostar se obavezao da će u narednih deset godina u Bijelu i Kumbor dovoditi visokoplatežne goste.

Vlasnik kompanije Carine, Čedo Popović, bio je optimističniji kada su granice ponovo otvorene i očekivao je da će makar jedan od hotela sredinom jula biti otvoren, te da će kakav-takav prihod imati u avgustu i septembru.

- Hotele još nijesmo otvorili i tu nema promjene u odnosu na protekli period. Ipak, čekamo da vidimo da li će biti nekih promjena nakon 1. avgusta, iako još ne znamo. Nemamo ni najava, ali čekaćemo početak avgusta - rekao je Popović Radiju Jadran.

On je dodao da će, u slučaju promjena, vjerovatno otvoriti hotel Park.

U hotelu Iberostar Herceg Novi u Njivicama čekaju odluku menadžmenta o otvaranju i nadaju se da bi to moglo biti u narednih nekoliko dana. Sve će, kako su naveli, zavisiti od interesovanja, a cijene su u odnosu na prošlogodišnje niže oko 20%.

- Cijene se mijenjaju u zavisnosti od perioda godine, odnosno sezone, obično na svakih 15-ak dana, ali odluku o tome donosi glavni menadžment u Španiji. Poziva, odnosno interesovanja smo imali tokom praznika, ali sve to nije ohrabrujuće - rekli su iz hotela.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.