NavMenu

Odlaže se najveće regionalno vinsko takmičenje Balkans International Wine Competition

Izvor: Vino & fino Utorak, 14.07.2020. 16:33
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Refat/shutterstock.com)Ilustracija
Usljed odluke o ograničenju skupova u otvorenom i zatvorenom prostoru koji broje više od deset ljudi, donijete u sklopu borbe protiv epidemije bolesti Covid-19, Balkans International Wine Competition, zakazan za 15-17. jul u Beogradu, odložen je za septembar.

Najveće regionalno vinsko takmičenje održaće se u Beogradu od 9. do 11. septembra, najavili su organizatori ocjenjivanja i festivala BIWC.

- Usljed najnovijih strogih epidemioloških mjera u zemlji-domaćinu, Srbiji, događaj smo morali da odložimo. Jako nam je žao zbog nastalih neugodnosti, ali obećavamo da ćemo učiniti sve što je u našoj moći da u septembru organizujemo odlično takmičenje. Želimo, uz to, da organizujemo i degustaciju za predstavnike vinskog sektora, masterklasove i gala večeru, i to još bolju i glamurozniju nego što smo prvobitno planirali. U Srbiji ćemo dodijeliti i trofeje Best of Show za vina iz svih zemalja-učesnica, i objavićemo novu zemlju-domaćina koja će ugostiti BIWC 2021 - naveli su u zajedničkom pismu Galina Niforu i Konstantinos Lazarakis MW, kao i ceo tim BIWC.

Oni su najavili i da će dobitnici svih medalja biti objavljeni na gala događaju u Sofiji 16. septembra, što će predstavljati uvod u Balkan Wine Festival, zakazan za 17-19. septembar ispred Nacionalne palate kulture u Sofiji, gdje će sve zemlje Balkana predstaviti svoja vina u okviru nacionalnih paviljona.

- O svim eventualnim promjenama bićete obavešteni naknadno. Hvala vam na povjerenju koje nam ukazujete - zaključili su organizatori najvažnijeg balkanskog vinskog skupa.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.