NavMenu

Almara plaža nova ponuda Luštice Bay

Izvor: Mina Srijeda, 08.07.2020. 15:46
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Nikola Vu)
Novi grad na Jadranu, Luštica Bay, ponudiće posjetiocima i gostima ovog ljeta čak tri uređena kupališta, a već od sjutra vrata će otvoriti plaža Almara by Luštica Bay na Oblatnom.

Iz Luštice Development je saopšteno da će Almara by Luštica Bay dopuniti potražnju posjetilaca za mirnim, uređenim i bezbjednim plažama na otvorenom moru.

U ponudi su već plaža hotela Chedi koja je, pored gostiju, takođe namijenjena i drugim korisnicima, kao i Velja Spila, od ovog ljeta uređeno kupalište.

- Dio plaže ukupne površine od 820 kvadratnih metara ostaje za javnu upotrebu, a plaža lokalno poznata po organizaciji najvećih plažnih zabava u ranim večernjim satima i hot-spot za trendi mlade, ove godine pažnju će posvetiti i porodičnom odmoru. Kapacitet plaže je oko 200 mjesta - navodi se u saopštenju.

U potpuno novom ambijentu, privatni operater, poznata ugostiteljska porodica Davidović, predvidjela je dva ugostiteljska objekta - plažni klub i mediteranski restoran, dok će površinu za odmor upotpuniti 17 džambo baldahina.


- Porodice sa malom djecom sigurno će uživati u kupališnom dijelu budući da je od luštičkog kamena pripremljen i obalom nasut najfiniji pijesak - rekli su iz Luštice Development.

Otvaranjem Almare i ponudom sva tri kupališta, kompleks Luštica Bay pozicionira se kao destinacija uređenih plaža izuzetne ljepote za odmor i provod.

Porodica Davidović je ugledna ugostiteljska porodica iz Tivta koja upravlja sa nekoliko popularnih premijum gastro lokacija, kao što su Ribarsko selo, Al Posto Giusto i Adriatica Kamenari.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.