Izvor: eKapija | Srijeda, 01.07.2020.| 15:57
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Niču novi bulevari u Podgorici - Raspisani tenderi za izgradnju Bulevara Veljka Vlahovića i rekonstrukciju Zmaj Jovine ulice vrijedni 7,9 mil EUR

Ilustracija (Foto: Blazej Lyjak/shutterstock.com)
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je javne pozive za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Veljka Vlahovića i rekonstrukciju Zmaj Jovine ulice u saobraćajnicu bulevarskog tipa.

Raspisivanjem javnih poziva stvorene su sve pretpostavke da Stari aerodrom u narednom periodu dobije dvije moderne saobraćajnice koje će omogućiti brže i bezbjednije odvijanje saobraćaja ne samo u tom dijelu gradu, već i na teritoriji cijele Podgorice, prenosi sajt Glavnog grada.

Riječ je o kapitalnim infrastruktrurnim projektima čija je ukupna procijenjena vrijednost 7,9 mil EUR, od čega je za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Veljka Vlahovića potrebno 5,4 mil EUR, dok će rekonstrukcija Zmaj Jovine ulice koštati 2,5 mil EUR.

Radovi podrazumijevaju potpunu rekonstrukciju predmetnih saobraćajnica i obuhvataju izvođenje pripremnih radova, zemljane radove, izgradnju kolovozne konstrukcije, ugradnju hidrotehničkih instalacija, elektro instalacija jake i slabe struje, semaforske signalizacije i javne rasvjete.

Za izvođenje radova na izgradnji Bulevara Veljka Vlahovića ponude se predaju zaključno sa 7. avgustom 2020. godine do 13 sati, a javno otvaranje ponuda zakazano je za isti dan u 14 sati u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice.

Detalje tendera pogledajte OVDJE.

Za izvođenje radova na rekonstrukciji Zmaj Jovine ulice u Podgorici ponude se predaju zaključno sa 10. avgustom 2020. godine do 13 sati, a javno otvaranje ponuda održaće se istog dana sat kasnije u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice.

Detalje tendera pogledajte OVDJE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.