NavMenu

Samo 5% preduzeća potpuno zadovoljno mjerama Vlade

Izvor: Tanjug Ponedjeljak, 29.06.2020. 15:20
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Rawpixel/shutterstock.com)Ilustracija
Svega 5% preduzeća u Crnoj Gori odgovorilo je da mjere Vlade u borbi protiv pandemije koronavirusa u potpunosti zadovoljavaju njihove potrebe, pokazali su rezultati upitnika koji su uradili Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i Međunarodna organizacija rada.

Ukupno 35% preduzeća u Crnoj Gori odgovorilo je da mjere podrške Vlade Crne Gore za borbu protiv pandemije koronavirusa uopšte ne zadovoljavaju njihove potrebe, dok je 15% poručilo da vladine mere samo djelimično zadovoljavaju njihove potrebe, prenosi Bankar.me.

Upitnik se odnosi na uticaj krize koronavirusa na poslovanje preduzeća u Crnoj Gori, a rezultati su pokazali da oko 45% preduzeća poručilo da vladine mjere uglavnom ne zadovoljavaju njihove potrebe.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

21.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan novi tender za brzu saobraćajnicu koja treba da poveže Herceg Novi i Budvu

Monteput je raspisao novi tender za izradu idejnog rješenja za dionicu brze saobraćajnice od Herceg Novog do Budve, prelazak preko Bokokotorskog zaliva. Vrijednost tendera ostala je nepromijenjena i iznosi nešto preko 180.000 EUR sa uračunatim PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 7. maja do 12 sati, a više detalja možete vidjeti OVDJE. Kako su ranije saopštili iz Monteputa, svrha izrade tehničke dokumentacije je ispitivanje

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.