NavMenu

EPCG portal i Mastercard pokreću akciju "za 4 EUR u plusu"

Izvor: Mina Ponedjeljak, 29.06.2020. 15:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Pixabay.com/Alina Kuptsova)Ilustracija
Mastercard i Elektroprivreda Crne Gore od 1. do 31. jula organizuju akciju "EPCG online portal i Mastercard za 4 eura u plusu" za sve kupce koji pripadaju grupi potrošnje "Domaćinstva". Za kupce koji tokom jula Mastercard karticom plate majski ili junski račun putem portala EPCG, kompanija Mastercard izvršiće doplatu u iznosu od 4 EUR po osnovu utrošene električne energije.

Kako je navedeno na sajtu EPCG, plaćanje računa ovim putem je jednostavno i sigurno jer korisnicima štedi vrijeme omogućavajući da ne čekaju u redovima i svoju pauzu iskoriste za završavanje drugih obaveza. Takođe, u trenutku u kome je i dalje poželjno pridržavati se preporuka za držanje fizičke distance usljed COVID19 pandemije, ovaj način plaćanja čini korisnike i bezbjednijima.

Za ostvarivanje prava na doplatu od 4 EUR od strane kompanije Mastercard, iznos uplate mora biti najmanje u visini majskog ili junskog računa, a plaćanje se mora izvršiti Mastercard platnom karticom najkasnije do 31. jula putem portala EPCG. Mastercard će za sve kupce koji ispune navedene uslove, bez obzira na visinu majskog ili junskog računa, doplatiti 4 EUR, koje će EPCG evidentirati na finansijskoj kartici potrošača u avgustu.


Plaćanje se može izvršiti Mastercard karticom, bez obzira na banku izdavaoca. Takođe, putem portala EPCG račun se može platiti i iz inostranstva, bez troškova provizije.

Račun putem portala možete platiti bez registracije na stranici https://www.racun.epcg.com/placanje-racuna, kao i ako imate korisnički nalog na portalu www.racun.epcg.com, gdje ne morate da kucate poziv na broj i iznos, već brzo i jednostavno možete izmiriti svoje obaveze po osnovu utrošene električne energije. Za plaćanje putem portala EPCG nema troškova provizije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Energija, Industrija, Građevina

Zemljište za gradnju vjetroparka u Šavniku zakupiće konzorcijum podgoričkih firmi

Ministarstvo prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine zaključilo je ugovor o dugoročnom zakupu na period od 30 godina državnog zemljišta zbog izgradnje vjetroelektrane na lokalitetu Sinjajevina u opštini Šavnik, sa konzorcijumom podgoričkih kompanija N1, Sistem-MNE i Permonte, saopšteno je Pobjedi iz tog resora. Vlasnici kompanije N1 su Nebojša Kažić i Milan Rapaić sa po 25% učešća u kapitalu. Polovina firme N1 pripada

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.