Izvor: Promo | Četvrtak, 25.06.2020.| 16:33
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Beograd dobio novu šoping destinaciju veličine 20 fudbalskih terena - Svečano otvoren BEO Shopping Center

(Foto: MPC Properties)
MPC Properties, najveća domaća kompanija za razvoj nekretnina u regionu, svečano je otvorila BEO Shopping Center na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve, ukupne vrijednosti investicije od preko 110 mil EUR. Centar se prostire na površini od preko 130.000 m2, a svojom ponudom obuhvata više od 130 globalnih i regionalnih brendova.

BEO Shopping Center se izdvaja svojim inovativnim arhitektonskim konceptom koji prati poslednje svjetske trendove u retailu sa više otvorenih površina, širokim koridorima, sa puno prirodnog svjetla i zelenila, a jedna od tržišnih novina je i ta da je poznati nemački modni brend Peek & Cloppenburg upravo u BEO Shopping Center-u otvorio svoju prvu radnju u Srbiji.

U centru su prisutni i poznati brendovi kao što su Cineplexx, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, C&A, LC Waikiki, Deichmann, Reserved, Mojito, House, Cropp, Lindex, Sportina, Fashion&Friends, Guess, Superdry, N Fashion, Beosport, Office Shoes, Coffee Room, Starbucks, McDonalds, KFC, dm, Maxi, Jasmin, Pertini Toys, Intersport, Buzz, Sport Vision, Casa Bianca, Laguna, ali i mnogi drugi.

(Foto: MPC Properties)
- BEO Shopping Center objedinjuje svu ekspertizu i bogata iskustva koja MPC Properties poseduje u razvoju i vođenju modernih šoping destinacija u regionu. U procesu izgradnje centra, od dizajna i koncepta, preko izvođenja radova, pregovaranja sa predstavnicima brendova, kreiranju imidža centra bilo je uključeno više od 2.000 ljudi, koji su zajedno doprineli da danas imamo objekat koji je u Beograd doneo duh svetskih metropola i koji će unaprediti ne samo retail ponudu tržišta, već i postaviti standard za nadolazeće projekte. Posebno sam ponosan na činjenicu da je zahvaljujući izgradnji BEO Shopping Centera kreirano više od 1.000 novih radnih mesta, što će sigurno značajno uticati na stopu zaposlenosti i celu ekonomiju zemlje. Centar se može pohvaliti i vrhunskim dizajnom renomirane holandske kompanije TT Design, koja svojim atraktivnim i praktičnim arhitektonskim rešenjima u BEO donosi prijatne osjećaje kao da ste u prirodi. Centar posjeduje i prostrane oaze za relaksaciju i odmor, veliki food court sa dve terase, moderne restorane, ali i bioskop sa 8 sala poslednje tehnologije i prostrano dječije igralište. BEO će zasigurno biti novi simbol Beograda, mjesto koje spaja najbolje i u kome se svaki posjetilac može osjećati slobodno, optimistično i poletno - izjavio je na svečanom otvaranju Ingo Nissen, CEO MPC Properties.

Ingo Nissen, CEO MPC Properties (Foto: MPC Properties)
BEO Shopping Center se prostire na 3 sprata, posjeduje garažu od preko 1.200 parking mjesta i čak 13 restorana.

BEO Shopping Center je zajednička investicija kompanija MPC Properties, najvećeg domaćeg investitora u regionu i Atterbury Europe, fokusiranog na ulaganja u šoping centre i razvoj retail kapaciteta u Evropi, a koje su u ovaj objekat zajedno uložile više od 110 mil EUR. MPC Properties u svom vlasništvu posjeduje i UŠĆE Shopping Center, UŠĆE Tower One i UŠĆE Tower Two poslovne centre, poslovni kompleks NAVIGATOR, Mercator Centar Beograd, IMMO Outlet centar i mnoge druge retail i office objekte građene po najvišim standardima.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.