NavMenu

U Herceg Novom 92% manje turista nego lani - Zbog zatvornih granica otkazuju se rezervacije

Izvor: rthn.me Srijeda, 24.06.2020. 12:46
Komentari
Podeli
(Foto: Aleksandar Parezanović)
Prema posljednjim podacima Turističke organizacije Herceg Novi, u Herceg Novom trenutno boravi 1.254 turista, što je 92% manje u odnosu na isti period prošle godine, kazala je Natalija Terzić iz TO Herceg Novi.

U cilju promocije grada kao turističke destinacije, TO Herceg Novi se okrenula od marta digitalnom marketingu. Međutim situacija je i za naredni period neizvjesna zbog korona virusa i zatvorenih granica.

Terzić kaže i da je otkazano dosta rezervacija nakon uvođenja novih mjera NKT-a prema Bosni i Hercegovini i obaveznog negativnog testa prilikom ulaska iz te u našu zemlju.


Turistička organizacija okrenula se domaćim gostima te su dio kampanje "Ljetuj doma" na inicijativu i ideju Nacionalne turističke organizacije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj, Finansije

EBRD najavljuje tender za autoput - Vrijednost dionice od Mateševa do Andrijevice 530 mil EUR, banka finansira 200 miliona

Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) objavila je prethodno obavještenje za tender za izgradnju autoputa Bar-Boljare, dionica Mateševo Andrijevica. Kako je pojašnjeno u obavještenju, procijenjena vrijednost radova je 530 mil EUR, dok će od tog iznosa EBRD finansirati 200 miliona. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.