NavMenu

U subotu otvaranje ljetnje sezone u planinskim centrima Kolašin 1600 i Savin kuk

Izvor: Mina Utorak, 09.06.2020. 14:46
Komentari
Podeli
(Foto: YouTube/Skijališta Crne Gore/Screenshot)
Skijališta Crne Gore u subotu će zvanično otvoriti ljetnju turističku sezonu u ski centru Kolašin 1600.

- Za taj dan obezbijeđen je besplatan prevoz iz Podgorice. Svi zainteresovani mogu se prijaviti na broj 069 080 081 radnim danima od osam do 16 sati - navodi se u saopštenju objavljenom na sajtu Skijališta.

Svi posjetioci, kako se dodaje, moći će da uživaju u nacionalnoj kuhinji restorana Troglava i panoramskoj vožnji žičarom koja će tog dana za sve goste biti besplatna.

Za najmlađe posjetioce biće otvorena dječija igraonica Bambi. Tokom cijele sezone obezbijeđen je i besplatan parking.

- Ove sezone, svi posjetioci ski centra Kolašin 1600 moći će da uživaju u proširenoj ponudi outdoor aktivnosti kao što su planinarske ture uz pratnju iskusnih vodiča, kao i biciklističke, ture quadovima i jeep safari ture - dodaje se u saopštenju.

Posebnu vrstu atrakcije predstavlja izlet Bjelasičke noći, koji podrazumjeva noćenje pod vedrim nebom u šatorima, u blizini vrha Troglava.

Pored outdoor aktivnosti, za sve kompanije u ponudi su organizacije poslovnih proslava kao i široka ponuda kreativnih team building aktivnosti.


Od 1. jula do 1. septembra u ponudi će biti specijalni izleti iz Podgorice pod veoma povoljnim uslovima.

- Svake subote i nedelje biće organizovane autobuske ture iz Podgorice do ski centra Kolašin 1600 sa organizovanim ručkom i vožnjom žičarom u svrhu panoramskog razgledanja planine. Cijena izleta iznosiće 10 EUR za djecu i 12 EUR za odrasle - navodi se u saopštenju.

Takođe, svakog dana, iz Kolašina do ski centra Kolašin 1600 biće utvrđene dvije besplatne autobuske linije.

I ski centar Savin kuk na Durmitoru otvara svoja vrata u subotu, kada će zvanično početi ovogodišnja ljetnja turistička sezona.

Na dan otvaranja karte za panoramsko razgledanje planine biće besplatne za sve posjetioce, a tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.