NavMenu

Rekonstrukcija zatvorenog bazena u Kotoru bliži se kraju - U moderan objekat uloženo 4,5 mil EUR

Izvor: eKapija Subota, 06.06.2020. 18:42
Komentari
Podeli
(Foto: Gov.me/S. Matić)
U Kotoru je u toku završna faza radova na rekonstrukciji zatvorenog bazena Nikša Bućin, a gradilište su tim povodom obišli direktor Uprave javnih radova Rešad Nuhodžić, ministar sporta i mladih Nikola Janović i predsjednik Opštine Kotor Željko Aprcović.

Tokom obilaska, Nuhodžić je istakao značaj ovog projekta za Kotor i cijelu Crnu Goru, imajući u vidu da će njegovom realizacijom grad biti moderan, funkcionalan objekat, sa svim neophodnim uslovima za kvalitetan rad mladih vaterpolista, saopšteno je iz Uprave javnih radova.

Nuhodžić je naglasio da je realizaciju projekta od starta pratilo mnogo problema, ali očekuje da izvođač do kraja avgusta realizuje kompletne građevinske radove.

Ministar Janović kazao je da, kao Kotoranin, sa posebnom emocijom naglašava kontinuirani rad Ministarstva sporta i mladih na unapređenju sportske infrastrukture u ovom gradu. On je istakao da bazen predstavlja simbol crnogorskog vaterpola i ima ogroman značaj za djecu i omladinu širom Boke.

- Čvrsto sam uvjeren da će završetak radova još više razviti vaterpolo u Kotoru i iznjedriti još crnogorskih šampiona - rekao je Janović.

Rekonstrukciju bazena u Kotoru finansira Vlada Crne Gore iz kapitalnog budžeta. Vrijednost radova, računajući obje faze, iznosi oko 4,5 mil EUR.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Autoput Andrijevica-Peć povezuje Crnu Goru sa evropskim koridorima - I za gradnju dionice do Čakora očekuju se sredstva iz EU fondova

Auto-put Andrijevica – Peć bi na najbezbjedniji način povezao Podgoricu sa Prištinom i Skopljem, odnosno sa regijom kroz koju prolazi na teritoriji tih država, saopšteno je iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva. Iz resora Filipa Radulovića ističu da taj putni pravac ispunjava prvi preduslov za finansiranje iz dostupnih EU fondova. Krajem februara Monteput je raspisao tender za izradu idejnog rješenja auto-puta Andrijevica - Peć,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.