NavMenu

Otvorena vila Ateljea vina Šapat - Neponovljiv doživljaj ljeta na sunčanim obroncima Fruške gore (FOTO)

Izvor: Promo Četvrtak, 04.06.2020. 08:34
Komentari
Podeli
(Foto: Atelje vina Šapat)
Ukoliko ste zainteresovani za izvanredan bijeg u prirodu, opuštanje uz degustaciju vina i poseban tretman u svakom smislu, sa velikim zadovoljstvom vas pozivamo da odsednete u luksuznoj Vili i posjetite našu vinariju, Atelje vina Šapat.

Smještena na sunčanim obroncima Fruške gore, sakrivena u srcu prelijepe prirode, na samo sat vremena vožnje od prestonice, predstavlja jedinstveno mjesto na turističkoj i vinskoj mapi regiona. Elegantan kompleks, sastoji se od butik vinarije, originalnog restorana i vile, koja raspolaže komfornim sobama i apartmanima. Do sada, Vila je važila za mjesto isključivo rezervisano za goste koji kod nas organizuju vjenčanja i velike i važne proslave, kao i za naše članove Klubova vina.

Kako je ova neobična godina donijela neobične okolnosti u kojima ćemo svi biti daleko manje okrenuti putovanjima van Srbije, sa velikim zadovoljstvom, odlučili smo da, ekskluzivno u ovoj sezoni, Vilu otvorimo za sve koji žele da provedu par dana u vinariji u gostima. Raskoš prirode se ovde doživljava na poseban način, dok je boravak u luksuznim sobama i apartmanima sasvim jedinstven, u potpunoj privatnosti i tišini, gdje ste okruženi pažnjom i brigom o svakom detalju i gdje vam Dunav i vinogradi požele svako dobro jutro.

Nezaboravni dani u našoj Vili dodatno mogu biti ispunjeni bogatim sadržajima Parka prirode Fruška gora, od obilazaka manastira i Krčedinske Ade, do posjeta etno naselja, vožnje bicikala, "hiking"-a i ribolova.

Višestruko nagrađivani tim našeg butik hotela Townhouse27 iz Beograda, pobrinuće se za sve vaše upite i rezervacije. Želimo da ovo ljeto u Šapatu bude najljepša uspomena za dugo pamćenje. www.sapat.rs

Radni dani: četvrtak – nedelja. Kontakt i rezervacije: 011 2022900, hotel@townhouse27.com
Fotogalerija
Vila Ateljea vina Šapat
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.