NavMenu

Ljetnja sezona na ski centrima Kolašin 1600 i Savin kuk otvara se 13. juna

Izvor: Kolektiv Ponedjeljak, 01.06.2020. 10:11
Komentari
Podeli
(Foto: Gov.me/S. Matić)
Ljetnja turistička sezona 2020. na ski centru Kolašin 1600 zvanično će biti otvorena 13. juna, saopšteno je iz preduzeća Skijališta Crne Gore.

Na dan otvaranja karte za panoramsku vožnju žičarom za sve posjetioce ski centra biće besplatne.

- Svi posjetioci moći će da uživaju u vrhunskim specijalitetima nacionalne kuhinje restorana Troglava 5*, smještenog u srcu Bjelasice, na 1600 m/nv. Za najmlađe posjetioce pripremljeni su dječiji menii u okviru igraonice Bambi koja se prostire na 300 m2, na otvorenom prostoru, a koja je idealno mjesto za proslavu dječijih rodjendana - saopšteno je iz Skijališta.

Tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking.

- Skijališta Crne Gore ove sezone proširila su ponudu i sa outdoor aktivnositma kao što su: planinarske ture uz pratnju iskusnih vodiča, biciklističke ture, ture quadovima, jeep safari ture, kao i noćenja na Troglavi (2075 m/nv) u šatorima, pod vedrim nebom, pod nazivom Bjelasičke noći. Pored outdoor aktivnosti, za sva pravna lica kojima je kolektiv najveće blago, u ponudi su organizacije poslovnih proslava kao i široka ponuda kreativnih team building aktivnosti.

Cijene karata za panoramsku vožnju žičarom, u predsezoni (od 13.06. do 13.07.), iznosice 2.50 EUR za djecu i 3.00 EUR za odrasle. Za sve korisnike ove usluge koji budu plaćali Mastercardovim platnim karticama obezbijedjeni su dodanih 10% popusta na utvrđene cijene.

- Počev od 01.07. do 01.09.2020.godine u ponudi će biti specijalni izleti iz Podgorice pod veoma povoljnim uslovima. Svake subote i nedelje biće organizovane autobuske ture iz Podgorice do ski centra Kolašin 1600 sa organizovanim ručkom i vožnjom žičarom u svrhu panoramskog razgledanja planine. Cijena izleta iznosiće 10 EUR za djecu i 12 EUR za odrasle. Takođe, svakog dana, iz Kolašina do ski centra Kolašin 1600 biće utvrđene dvije besplatne autobuske linije - ističu iz Skijališta.


I ski centar Savin kuk na Durmitoru otvara svoja vrata 13. juna, kada će zvanično početi ljetnja turistička sezona 2020.

- Na dan otvaranja karte za panoramsnko razgledanje planine biće besplatne za sve posjetioce, a tokom cijele sezone obezbijeđen je besplatan parking. Ugostiteljske usluge se pruzaju u nacionalnom restoranu Durmitorsko sijelo 4*, kao i caffe baru Kulina, gdje svi posjetioci mogu da uživaju u ukusima durmitorskih krajeva. Za najmlađe posjetioce u ponudi je dječija igraonica na otvorenom - zaključeno je u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.