NavMenu

Trnovo povećalo cijenu građevinskog zemljišta na Jahorini - Budući investitori plaćaće 650 KM po kvadratnom metru

Izvor: Capital Ponedjeljak, 01.06.2020. 09:36
Komentari
Podeli
(Foto: Jahorina.org)
Odbornici Skupštine opštine Trnovo usvojili su odluku o povećanju cijene neizgrađenog građevinskog zemljišta na dijelu Jahorine koji pripada ovoj lokalnoj zajednici, a koja će sada iznositi 650 KM po metru kvadratnom.

Načelnik opštine Dragomir Gagović rekao je Srni da je dosadašnja cijena od 300 KM bila nerealno niska, te da će nova od 650 KM omogućiti veći priliv sredstava u opštinski budžet.

Na jučerašnjoj sjednici donesena je i odluka da nedjeljom radno vrijeme trgovačkih i zanatskih centara bude od 7.00 do 13.00 časova, što će, prema Gagovićevim riječima, radnicima koji su ionako neadekvatno plaćeni, omogućiti da se odmore i provedu vrijeme sa svojim porodicama.

Gagović je istakao da su usvojeni izvještaji i o radu preduzeća u vlasništvu opštine Trnovo za prošlu godinu, među kojima je i Komunalno predizeće Trnovo, koje je osnovano prije nepune tri godine.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija

Početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda u Podgorici očekuje se u septembru

Kraj trećeg kvartala, a to je septembar je novi rok za početak gradnje glavnog prostrojenja za prečišćavanje otpadnih voda. Direktor Vodovoda Aleksandar Nišavić kaže da je toku finalizacija glavnog projekta posrtojenja te da očekuju da će do kraja ovog mjeseca biti revidiran. - Nakon što projekat bude revidovan sledeći korak je održavanje javne rasprave i dobijanje dozvole za gradnju od nadležnih institucija. To je nešto što

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.