NavMenu

Diamond Cabin, raskošna koliba od drveta (VIDEO)

Izvor: Grenef Četvrtak, 28.05.2020. 16:21
Komentari
Podeli
Radeći na svom projektu nazvanom Cabinland, Jacob Witzling i Sara Undervood dizajniraju i grade nevjerovatnu kolekciju koliba u prašumi na severozapadu Pacifika. Kreativni dvojac nedavno je otkrio svoju najnoviju verziju - Diamond Cabin. Kabina je raskošna, specifična kombinacija geometrije i bajki.

Ova šumska kabina oblikovana je kao šestougaonik. Zidovi su pod uglom od 30 stepeni do visine od četiri metra, stvarajući više prostora za uživanje u kabini.

Novoizgrađena dvoetažna Diamond Cabin radijalno je planirana. U prizemlju kolibe je dnevni boravak sa planski postavljenom peći za prijatnije trenutke u večernjim satima. Tu se nalaze i merdevine za potkrovlje od 65 m2, koje je na devet metara od tla.

Sve je osmišljeno do najsitnijih detalja - moderan namještaj, šporet na plin, sudopera sa hladnom tekućom vodom, kao i struja. Tu je i spoljni tuš i hidromasažna kada, gdje je ugrađen grijač bez propana na zahtjev za grijanje vode.

Sagrađena u potpunosti od drveta sa mnoštvom prozora i prekrivena mahovinom, Diamond Cabin se savršeno stapa sa svojom okolinom.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.