NavMenu

EasyJet od 1. jula ponovo leti za Tivat

Izvor: bokanews.me Srijeda, 27.05.2020. 13:19
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay/Hugo_Petitjean)
Avio-kompanija EasyJet objavila je red letenja, a obnova avio-saobraćaja je planirana za 15. jun, kada će sa desetak britanskih aerodroma poleteti avioni ka 12 destinacija u Španiji, Portugalu, Švajcarskoj i Francuskoj.

Veći broj letova do više destinacija i država biće uspostavljen od jula, kada se očekuje i povratak ove kompanije u cio region, prenosi Aviatica.


EasyJet će uspostaviti saobraćaj i ka gradovima u našem regionu gde je letio i ranije. Od 1. jula se očekuje se početak letova do Tivta, Dubrovnika, Ljubljane, Pule, Zadra, Splita i Prištine.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.