NavMenu

Air Serbia nastavlja letove na 19 ruta

Izvor: Ex-Yu Aviation News Utorak, 26.05.2020. 09:03
Komentari
Podeli
(Foto: Teodora Brnjoš)
Avio-kompanija Air Serbia je objavila da nastavlja letove na više od deset destinacija obnavljajući svoju mrežu tokom juna.

Naime, avioprevoznik je potvrdio da će ponovo uspostaviti operacije iz Beograda ka 19 destinacija - Atini, Barseloni, Berlinu, Briselu, Bukureštu, Diseldorfu, Kopenhagenu, Istanbulu, Larnaki, Milanu, Stokholmu, Sofiji, Štutgartu, Pragu, Rimu, Tel Avivu, Solunu, Tirani i Zagrebu, između 15. i 21. juna.

Avio-prevozik će dopuniti četiri rute na kojima su letovi ponovo uspostvljeni prošle nedelje, uključujući Frankfurt, Beč, London Hitrou i Cirih, kao i destinacije koje će se ponovo uvesti u naredne dvije nedelje, a to su Amsterdam, Pariz, Ljubljana, Banjaluka, Sarajevo, Skoplje, Podgorica, Tivat i Njujork.

Ponovo uspostavljeni letovi će u početku funkcionisati sa znatno manjim frekvencijama nego što je prvobitno planirano za ljetnju sezonu 2020. godine, prije pojave pandemije koronavirusa Covid-19.

Učestalosti na regionalnim rutama koje kreću krajem maja i početkom juna povećaće se tokom druge polovine sledećeg mjeseca.

Srpski prevoznik je potvrdio da se letovi za Helsinki, Maltu, Rijeku, Kairo i Bejrut za sada neće vraćati na njegovu mrežu i kategorizovani su kao privremeno obustavljeni, ali su planirane nove usluge za 2020. godinu, koje uključuju Lavov, Aman, Firencu, Kišinjev, Rostov na Donu i Ženevu.


Inače, obim usluga ove aviokompaije će u konačnici zavisiti od odluka i smjernica državnih, stranih i međunarodnih tijela i organa civilnog vazduhoplovstva, kao i od promjena ograničenja putovanja koja važe u zemljama kojima prevoznik služi.

Komentarišući svoje operacije u toku, generalni direktor Air Serbia, Dankan Nejsmit rekao je prošle nedelje:

- Želimo da uvjerimo naše putnike da smo preduzeli i sproveli sve neophodne mjere, u skladu sa najvišim standardima bezbjednosti i higijene, kao i uputstvima lokalnih vlasti i međunarodna regulatorna tijela. Takođe smo proaktivno uveli mnoge mjere koje su iznad industrijskih standarda radi dalje zaštite naših putnika i posade. Kao i uvijek, sigurnost naših putnika i članova posade je naš prvi prioritet - rekao je Nejsmit.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži počinje sledeće nedelje

Naredne sedmice počeće izgradnja turističkog kompleksa Otrant Reefs na Velikoj plaži u Ulcinju, prenosu portal Ul-Info. - U subotu, 6. aprila, biti svečano postavljen kamen-temeljac za turistički kompleks Otrant Reefs na Velikoj plaži. Najavljeno je da će se ovaj kompleks prostirati na preko 40.000 kvadrata, te da će imati dva hotela sa 5 zvjezdica i 23 vile, te brojnim drugim pratećim sadržajima uz Port Milenu - prenosi portal.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.