NavMenu

Počela ljetnja sezona u Sutomoru - Prvi gosti iz Podgorice, nakon otvaranja granica očekuju se turisti iz regiona

Izvor: Mina Ponedjeljak, 25.05.2020. 15:57
Komentari
Podeli
Plaža u Sutomoru (Foto: Pixabay.com/Ivana76)Plaža u Sutomoru
Plaža Centar u Sutomoru, na kojoj se godinama vijori Plava zastavica, počela je da radi ovog vikenda uz jasne smjernice Instituta za javno zdravlje.

Zakupac plaže Pajo Ćeklić kazao je Danu da su dobili jedan set mjera i jasne smjernice od Instituta za javno zdravlje, koje se tiču poštovanja fizičke distance i veće higijene, te da se ugovor sa Morskim dobrom mora poštovati, i da nema mjesta za improvizacije.

- Ima prvih kupača. Gosti su iz Podgorice, koji godinama dolaze i otvaraju sezonu u Sutomoru. Poštovaćemo distancu između kupača, čak smo predvijeli tri metra iako je po propisima dovoljno dva, i tako smo i raspodjelili ležaljke i suncobrane - rekao je Ćeklić Danu.

On je naveo da je zakup dvije ležaljke i suncobrana 6 EUR i tako će biti do prvog juna, kako je bilo i prošle godine.


On je na plaži obezbijedio jednog spasioca, Asmira Muratovića, a ostale će, kaže, angažovati kad se stvore uslovi da se obnove licence.

Takođe, očekuju i malo intenzivnije mjerenje kvaliteta vode.

- Bez obzira na dešavanja oko pandemije i drugačijeg reda na plaži očekujem da dođu naši stalni gosti, a nakon otvaranje granica očekujemo i goste iz regiona - kazao je Ćeklić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Energija, Saobraćaj

Nove cijene goriva: Benzin skuplji dva, dizel jeftiniji jedan cent

Cijene benzina od sjutra će biti skuplje dva, dok će cijena eurodizela biti niža jedan cent, saopšteno je iz Ministarstva energetike i rudarstva. Cijena lož ulja ostaće nepromijenjena. Kao je navedeno, eurosuper 98 i 95 poskupiće dva centa i koštati 1,68, odnosno 1,64 EUR za litar. Eurodizel će biti jeftiniji cent i tokom dvije naredne sedmice koštati 1,48 EUR. Cijena lož ulja zadržaće se na 1,45 EUR. Saglasno odredbama uredbe o

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.