NavMenu

Počela treća faza rekonstrukcije ulice Miloja Pavlovića u Podgorici - Vrijednost radova oko 900.000 EUR

Izvor: eKapija Nedjelja, 24.05.2020. 14:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: mariait/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice 18. maja ove godine započela je radove na rekonstrukciji preostalog dijela ulice Miloja Pavlovića do Nikšićkog puta, koji je dužine oko 1.100 metara. Ugovorena vrijednost radova je 907.214,45 EUR, navodi se na sajtu Glavnog grada.

Rok izvođenja radova je 180 dana, a izvođač radova je Gradnja-promet iz Danilovgrada.

- Podsjećamo, ukupna dužina ulice Miloja Pavlovića, od raskrsnice sa Cetinjskim putem do raskrsnice sa Nikšićkim putem, je 1.900 metara. Ulica sadrži dvije saobraćajne trake širine po 3 metra i obostrani trotoar širine po 1,5 m. Od prateće infrastrukture predviđena je izgradnja atmosferske i fekalne kanalizacije, vodovoda, tk kanalizacije i javne rasvjete - navodi se na gradskom sajtu.


Iz grada podsjećaju da je 2008. godine rekonstruisano oko 350 metara ulice, od raskrsnice sa Cetinjskim putem do raskrsnice sa Vojvođanskom ulicom. Vrijednost ovih radova iznosila je 270.000 EUR.

- U februaru 2020. godine završena je rekonstrukcija 430 m puta, od raskrsnice sa Vojvođanskom ulicom do raskrsnice sa Kragujevačkom ulicom. Ugovorena vrijednost ovih radova iznosila je 378,632.40 EUR. Po završetku ovih radova naselje Gornja Gorica dobiće potpuno rekonstruisanu najvažniju saobraćajnicu u ovom dijelu grada - zaključuje se u saopštenju na sajtu Glavnog grada.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.