NavMenu

Otvaranje hotela Chedi sredinom juna

Izvor: radiotivat.com Subota, 23.05.2020. 07:54
Komentari
Podeli
(Foto: Unsplash/Nikola Vu)
Nakon otvaranja restorana u hotelu Chedi u kompleksu Luštica Bay otvaranje hotela je planirano sredinom narednog mjeseca, rekla je menadžerka prodaje, Tamara Bjelica.

Ona je navela da rade na novoj strategiji prodaje u kojoj će se naći zanimljivi sadržaji.

- Fokus će biti na dužem boravku gostiju u hotelu i što duže gost ostane dobiće dodatne povoljnosti, od dolaska u hotel, boravka na plaži i u restoranu - rekla je Bjelica.

Istakla je da su u neposrednoj komunikaciji spremni da odgovore na sve zahtjeve gostiju.

Nadaju se da sezona neće biti potpuno izgubljena jer raduje činjenica da su povećani upiti za septembar i avgust posebno iz zemalja regiona. I zato će akcenat ove sezone biti na kampanji u regionu.

- S obirom da imamo dosta gostiju iz Albanije i Hrvatske, a veći broj zakupaca iz Srbije u marina naselju, ove godine ćemo imati povećanu kampanju na tržištu zemalja u regionu - naglasila je menadžerka prodaje.


U hotelu nakon otvaranja granica očekuju goste sa tih tržišta, ali i zemalja Zapadne Evrope.

Još uvijek nema otkazivanja aranžmana za jul, ali raduje činjenica da su povećani upiti za avgust i septembar tako da je moguć produžetak sezone i tokom oktobra. Procjenjuju da bi u avgustu septembru u hotel mogli doći i gosti iz nekih zemalja Zapaden Evrope.

Hotel Chedi ima 100 soba i 11 apartmana raspoređenih u dvije hotelske zgrade. Bjelica naglašava da bi menadžment bio izuzetno zadovoljan kada bi tokom ovog ljeta smještajni kapaciteti zgrade okrenute prema bazenu i moru bili popunjeni.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Uskoro nastavak radova na obilaznici oko Rožaja - Za drugu fazu izgradnje 8 mil EUR, raspisan tender

Izgradnja obilaznice oko Rožaja uskoro bi mogla biti nastavljena, pošto je Uprava za saobraćaj raspisala tender za preostale radove u okviru druge faze izgradnje ove saobraćajnice. Za ovaj posao opredijeljeno je 6,6 mil EUR bez, odnosno oko 8 miliona sa uračunatim PDV-om. Ponude se dostavljaju najkasnije do 23. maja do 10 sati. Ponuđeni rok za završetak radova ne može biti kraći od 350 ni duži od 450 kalendarskih dana od uvođenja

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.