Izvor: Mina | Subota, 23.05.2020.| 07:33
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Morsko dobro očekuje korektne cijene zakupaca plaža - Posle 17 sati ležaljke besplatne

Ilustracija (Foto: Daxiao Productions/shutterstock.com)
Preduzeće Morsko dobro od zakupaca plaža očekuje korektne cijene, jer je zbog čitave situacije sa koronavirusom ovo godina solidarnosti, saopštio je njegov direktor Predrag Jelušić.

- Vjerujem da je svim našim zakupcima kao i svima godina izgubljenih očekivanja. Očekujemo korektne cijene od zakupaca, jer je, zbog koronavirusa, ovo godina solidarnosti. Bićemo u prilici da to pratimo i nadamo se da će svi imati osjećaj dobre mjere - rekao je Jelušić za TVCG.

On je kazao da ostaje mjera da nakon 17 sati ležaljke budu besplatne.

Jelušić je poručio da se ugovori sa Morskim dobrom moraju poštovati i da nema mjesta za improvizacije, prenosi portal RTCG.

Plaže su, kako je podsjetio, otvorene od petka.

- Mi smo napravili jedan set mjera. Zakupci će dobiti jasne smjernice od Instituta za javno zdravlje, poštovaće se fizička distanca, veća higijena, mjeriće se kvalitet vode ove godine malo intenzivnije i transparentnije će biti analize za građane i goste - naveo je Jelušić.

Prema njegovim riječima, dogovor je i da spasioci obnove svoje licence, te prema tome, kako smatra, nema smetnji da ljeto u Crnoj Gori zaista i počne.

Tržište je slobodno za cjenovnu politiku, ali Jelušić smatra da cijene ne bi trebalo da ove godine budu veće.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.