Izvor: B92 | Petak, 22.05.2020.| 12:32
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Egzit u avgustu? - Moguće ograničenje posjetilaca

Ilustracija (Foto: Piotr Piatrouski/shutterstock.com)
Nakon što je premijerka Vlade Srbije predložila da se festival Egzit ipak održi i to u avgustu, organizatori ove manifestacije saopštili su da je to sjajna vijest te naveli da su raspoloženi da u narednim danima sa predstavnicima države dogovore konkretan format održavanja festivala.

- Pozdravljamo najavu vezanu za mogućnost da se u avgustu desi EXIT festival, a samim tim i druge manifestacije u Srbiji. Ovo je sjajna vijest za sve ljude u našoj zemlji, jer se malo ko nadao da će epidemiološka situacija u Srbiji, kao i većini evropskih zemalja, ovako brzi da se popravi. Ovo je odlična vijest i za srpski turizam i mlade ljude u našoj zemlji, jer sa domaćim manifestacijama ideja provođenja ljeta u Srbiji postaje daleko atraktivnija - naveli su oni u saopštenju.

Ipak, dodaju da ostaje otvoren veliki broj pitanja, "prije svega u vezi sa formatom manifestacije koji će biti dozvoljen".

- Ako bude potrebno, mi smo spremni da drastično smanjimo kapacitet festivala, kao i da ograničimo posjetioce na domaću i regionalnu publiku - poručili su organizatori.

Nadaju se i, kako su naveli, da će uskoro doći do sastanka na kome će biti razriješena sva otvorena pitanja, kao i da će "precizirati konkretne detalje u vezi sa mogućim formatom i organizacijom manifestacija u Srbiji ovog ljeta".
Tagovi:
Exit
Egzit
Podijelite:
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.