NavMenu

Minut čarobne Budve očima Slavena Vilusa (VIDEO)

Izvor: eKapija Četvrtak, 14.05.2020. 13:16
Komentari
Podeli
Budva (Foto: Jelena Đelić)Budva
Početak maja je uvijek rezervisan za Abrum koji najavljuje karneval, a karnevalom tradicionalno počinje ljetnja turistička sezona. Ove godine malo kasnimo. Sačuvajmo ono što imamo i sve će se nadoknaditi vremenom. U to ime mom gradu na poklon jedan spot koji sam snimio poslednjih 7 dana aprila. Malo društveno korisnog rada je uvijek dobro za zajednicu, napisao je na svom Facebook profilu Slaven Vilus, renomirani crnogorski fotograf i snimatelj, poslednju deceniju i vlasnik portala montenegro360.me objavljujući promotivni video "Budva 2020".

Nevjerovatna priroda Budve u proljeće, ali i spomenici kulture, arheološko blago, atraktivna i dosad neotkrivena mesta, starogradske ulice, autohtona sela, duhovna utočišta, netaknuta peščana obala i prozirno azurno more - sve je to pronašlo svoje "mjesto" u čarobnih 60 sekundi.

- Nije se mogao zamisliti ljepši način za početak promotivne kampanje. Veoma smo zahvalni i dirnuti lijepim gestom Slavena Vilusa, fotografa i snimatelja sa kojim smo i sarađivali prethodnih godina u brojnim kampanjama. Slaven je već dugo poznat u Crnoj Gori i regionu po svojim izuzetnim fotografijama i video kadrovima, ali se u ovom spotu oseća i dodatna emocija i privrženost rodnom gradu, što Budvu predstavlja u jednom novom svetlu. Ako uzmemo u obzir i činjenicu da je spot sniman poslednjih dana aprila, kada je naša obala bila "netaknuta" verujemo da dugo nećemo biti u prilici da ponovimo ovako lepe kadrove - saopšteno je iz Turističke organizacije opštine Budva.


Promotivni spot "Budva 2020" već je "zaživio" na društvenim mrežama, a Slaven Vilus je ujedno i autor muzike.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.