NavMenu

Nova opcija na Viberu - Video poziv za grupe do 20 ljudi

Izvor: Kolektiv Četvrtak, 14.05.2020. 09:03
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: DisobeyArt/shutterstock.com)Ilustracija
Aplikacija za besplatnu komunikaciju Rakuten Viber, najavila je da je da će uskoro omogućiti opciju video poziva za grupe do 20 ljudi, neograničenog trajanja, saopšteno je iz ove kompanije.

Pomoću opcije grupnih video poziva na Viberu korisnici imaju i mogućnost dijeljenja, kao i video emitovanja i za mobilne telefone i za desktop uređaje.

Kako bi korisnici započeli grupni video poziv, potrebno je samo da kliknu na novo "video" dugme, koje je dodato na vrhu ekrana, ili dodaju nove učesnike u već uspostavljen video poziv.


Korisnici mogu da odaberu i koga će izdvojiti od svih učesnika u pozivu i postaviti na vrh ekrana, a takođe, mogu da utišaju svoj mikrofon ili onemoguće kameru tokom poziva, kao i da vide ko je od ostalih učesnika isključio svoj zvuk i video.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Energija, Industrija

Potpisan ugovor o agregatu A8 za HE Perućica - Početkom juna kredit od 40 mil EUR i raspisivanje tendera

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem. Kako je saopšteno na događaju povodom potpisivanja Ugovora, mašinska hala i razvodno postrojenje su izgrađeni za krajnju fazu izgradnje HE Perućica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.