NavMenu

U Danilovgradu u toku izgradnja hipermarketa Voli na 3.550 m2 - Otvaranje planirano za jul, posao za 120 ljudi

Izvor: eKapija Nedjelja, 10.05.2020. 16:54
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Unsplash/Fikri Rasyid)Ilustracija
Izgradnja hipermarketa Voli u Danilovgradu, u kojem će biti zaposljeno oko 120 ljudi, teče planiranom dinamikom, a otvaranje je planirano za jul. To su saopštili predstavnici kompanije Voli, koji su u petak, sa predstavnicima Opštine Danilovgrad, obišli radove na izgradnji Hipermarketa.

Iz kompanije Voli saopštili su da će Danilovgrad, uz ostala četiri marketa koja otvaraju ove godine, "na najljepši način obilježiti ovu godinu u kojoj slavimo četvrt vijeka od osnivanja kompanije Voli".

- Voli centar u Danilovgradu se prostire na ukupnoj parceli površine 21.063 m2. U prvoj fazi, planirana je gradnja hipermarketa, koji će se prostirati na površini od 3.550 m2. Hipermarket će predstavljati spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude uz najpovoljnije cijene na tržištu - istakli su iz kompanije Voli.

Oni su kazali da su sigurni da će Hipermarket zadovoljiti sve potrebe potrošača svih kategorija, a osim Volijeve standardne ponude prehrambenih i neprehrambenih artikala, kako su naveli, u objektu biti implementiran novi Take&go concept.

- Imajući u vidu ponudu i uslugu, kao i sve druge visoko profilisane standarde koje naša kompanja prati u svim segmentima, kao i frekventnost i poziciju lokacije, siguni smo da će dati značajan doprinos unaprjeđenju kvaliteta ponude danilovgradske opštine - istakli su iz Volija.

Oni smatraju posebno važnim to što će u novom objektu hipermarketa svoje zaposlenje naći oko 120 stanovnika Danilovgrada i okoline, 80 u Hipermarketu i 40 u pratećim sadržajima, navodi se na opštinskom sajtu. - U prethodne tri godine, naša kompanija, najveća po broju zaposlenih u Crnoj Gori, uvećala je broj radnika za 29%. Ono što nas čini posebno ponosnim je činjenica da je bez obzira na situaciju, nastavljamo kontinuitet rasta broja zaposlenih, što je od velikog značaja u ovom izazovnom momentu suočavanja sa posledicama pandemije korona virusa - kazali su iz kompanije.

Ocijenili su da Voli centar u Danilovgradu na najljepši način predstavlja korak dalje u razvojnoj strategiji te komanije, koja, kako su kazali, osim proširivanja poslovnih aktivnosti "podrzumjeva odgovornost i unaprjeđenje kvaliteta život lokalne zajednice, naših zaposlenih, svih ljudi koji čine Kompaniju Voli".


- Radovi su realizovani u planiranom roku, tako da će hipermarket biti otvoren u julu ove godine. Ovom prilikom, posebno zahvaljujemo predsjednici Opštine Danilovgrad Zorici Kovačević i njenom timu na pokazanoj profesionalnosti. Svojom efikasnošću su doprinjeli uspješnoj realizaciji naših planova - saopštio je predsjednik kompanije Voli, Dragan Bokan.

Predsjednica Opštine Danilovgrad, Zorica Kovačević kazala je da su imali priliku da se uvjere kako radovi na izgradnji objekata Hipermarketa Voli u Danilovgradu, čija je površina 3.550 m2, idu planiranom dinamikom.

- Radujemo se što je otvaranje objekta planirano za jul. Ono na šta smo posebno ponosni jeste da će biti otvoreno 80 novih radnih mjesta u prvoj fazi. Sigurni smo, na osnovu interesovanja naših sugrađana, da će najveći broj zaposlenih biti sa teritorije opštine Danilovgrad - rekla je Kovačević.

Kovačević je istakla da ih posebno čini ponosnim što se radi o modernom objektu, koji, kako je pojasnila, predstavlja spoj inovativnih tehnoloških rješenja, tradicionalno bogate ponude i najpovoljnijih cijena na tržištu.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.