NavMenu

Opština Herceg Novi traži partnera za izgradnju kompleksa autobuske stanice

Izvor: eKapija Utorak, 05.05.2020. 12:34
Komentari
Podeli
(Foto: Opština Herceg Novi/Studio Grad)
Opština Herceg Novi raspisala je javni poziv za izbor strateškog partnera za izgradnju kompleksa autobuske stanice.

Kako se navodi u tenderu, određena je fazna izgradnja kompleksa autobuske stanice sa pratećim saobraćajnicama i priključcima na Jadransku magistralu i poslovno-tržnim centrom u Herceg Novom na urbanističkim parcelama UP 47, UP 48 i UP 53 u zahvatu DUP-a Igalo-Bare, površine cca 32.000 m2, u skladu sa Idejnim rješenjem izgradnje koji je uradio Studio Grad iz Podgorice. Gradnja kompleksa predviđena je u tri faze.

- Model realizacije projekta je zajednička fazna izgradnja. Po navedenom modelu izgradnje, svi objekti u fazi 1 i 2 kao i prateće saobraćajnice sa priključcima na Jadransku magistralu će pripasti u svojinu Opštini Herceg Novi, dok će objekat poslovno-tržnog centra iz faze 3 pripasti u svojinu partneru - navodi se na opštinskom sajtu.

Kako će izgledati nova autobuska stanica možete vidjeti ovdje.

Rok za podnošenje ponuda je 120 dana od dana objavljivanja javnog poziva, tačnije od 4. maja zaključno sa 31. avgustom 2020. godine, kao poslednjim danom za podnošenje ponude.


Odluka o najpovoljnijem ponuđaču biće donijeta u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje ponuda.

Otvaranje ponuda će se održati dana 7. septembra 2020. godine u prostorijama Opštine Herceg Novi u 9 časova.

Više informacija o javnom pozivu možete vidjeti OVDJE.



Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Otvoreni i zatvoreni i olimpijski bazen, teretana, restoran, SPA centar... - Šta će sve imati budući kompleks akvatik centra u Baru

Kompleks akvatik centra u Baru gradiće se na parceli od preko 18.000 kvadrata, imaće olimpijski bazen, pomoćni bazen, otvoreni baze, te kompezacioni i bazen za dezinfekciju nogu. Uz to, planirani su i dodatni sadržaji koji će dodatno obogatiti ponudu nacionalnog akvatik centra, ali i omogućiti organizaciju velikih sportskih događaja u Baru. Podsjetimo, Opština je raspisala tender za izradu idejnog rješenja, nakon što je nedavno od

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.