NavMenu

Nagradana igra NTO - Bira se najljepša fotografija pejzaža Crne Gore

Izvor: eKapija Utorak, 28.04.2020. 15:12
Komentari
Podeli
Durmitor (Foto: Teodora Brnjoš)Durmitor
Nacionalna turistička organizacija Crne Gore, u okviru intenziviranih promotivnih aktivnosti na društvenim mrežama, realizuje set nagradnih igara putem kojih učesnici mogu osvojiti vrijedne nagrade.

- Prva nagradna igra, za izbor najljepše fotografije pejzaža iz Crne Gore, počinje danas i trajaće do 11. maja. Pravo učešća imaju svi pratioci zvanične Facebook stranice NTOCG - Montenegro Wild Beauty, koje pozivamo da podijele impresije iz Crne Gore i pošalju svoju autorsku fotografiju do 4. maja na e-mail adresu info@montenegro.travel. Pet najljepših fotografija, po ocjeni stručnog tima NTOCG, biće objavljene 4. maja u 12 časova, a pobjednička fotografija će biti izabrana na osnovu broja "lajkova" 11. maja u 12 sati. Autor pobjedničke fotografije biće nagrađen vikendom za dvoje u hotelu Tre Canne u Budvi - saopšteno je iz Nacionalne turističke organizacije.

U danima socijalno izolovanog funkcionisanja, Nacionalna turistička organizacija Crne Gore putem komunikacione kampanje na društvenim mrežama, želi da isnpiriše dosadašnje i buduće domaće i strane turiste podsjećajući ih na bogatu turističku ponudu Crne Gore.

- Iako smo trenutno razdvojeni jedni od drugih, mislimo na vas i šaljemo vam puno toplih zagrljaja. Radujemo se lijepim trenucima koji nas očekuju, a do tada istražujte i sanjajte iz topline vašeg doma. Crna Gora, zemlja divlje netaknute prirode, čudesnog spoja mora, planina i gostoprimljivih ljudi, strpljivo čeka da je otkrijete. Do tada, inspiraciju možete naći na društvenim mrežama Facebook i Instagram, kao i na sajtu Nacionalne turističke organizacije - naglašava se u okviru kampanje NTOCG.

Pratioce na društvenim mrežama, osim zanimljivih sadržaja o Crnoj Gori, u narednom periodu očekuje još nekoliko sličnih nagradnih igara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.