NavMenu

Krenula obnova Ribarske ulice u Plavu - U toku još nekoliko infrastrukturnih projekata

Izvor: Standard Utorak, 28.04.2020. 13:26
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: David Tadevosian/shutterstock.com)Ilustracija
U plavu je počela rekonstrukcija Ribarske ulice, saopštio je predsjednik Opštine Plav Mirsad Bajraktarević.

Bajraktarević ističe da jedna od najstarijih ulica u gradu zaslužuje nov izgled i u saradnji sa Upravom javnih radova i izvođačem radova u narednih 70 dana planira se završetak rekonstrukcije.

Podsjetio je da su krajem prošle godine izgrađeni potporni zidovi i riješena imovinsko-pravna pitanja na trasi saobraćajnice, saopšteno je iz Opštine Plav.

- U Plavu se trenutno realizuje nekoliko investicija, pored radova u Ribarskoj, u toku su radovi i u Prnjavorskoj ulici dok se narednih dana očekuje nastavak radova na gradskom trgu, kao i na putu Plav – Vojno selo – Gusinje. Navedene investicije realizuje se iz Kapitalnog budžeta države u saradnji Uprave javnih radova i Opštine Plav - navodi se u saopštenju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Može li običan čovjek u trku za kriptozaradu?

Kada je u pitanju ulaganje, oni stariji hvataju se dukata, oni malo mlađi misle na "devize, devize", a najmlađima je u mislima bitkoin, etereum, solanu, ripl, binance coin, ili neka druga kriptovaluta. O tržištu kriptovaluta do sada smo čuli razne bajke, i one divne o bogatstvu preko noći, do onih ružnih - o propasti kriptovalutnog carstva, hvatanju organizatora nekakvih piramidalnih šema i opštoj propasti ulagača. Obje verzije su

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.