NavMenu

Regionalni B2B u septembru u Njemačkoj, prijave do 8. maja

Izvor: Tanjug Srijeda, 22.04.2020. 14:09
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Konstantin Chagin/shutterstock.com)Ilustracija
Njemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), predstavništva njemačke privrede u zemljama Zapadnog Balkana (AHK), kao i njemačko Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V), pozivaju kompanije iz Srbije i zemalja Zapadnog Balkana da budu dio regionalnog B2B projekta, koji će se ove godine održati 7. i 8. septembra u Manhajmu.

- Njemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama Zapadnog Balkana - sprovodi se već šestu godinu zaredom, a rok za prijavu kompanija je 8. maj, saopštila je AHK Srbija.

Cilj projekta je da njemačke firme pronađu proizvođače iz traženih privrednih oblasti u Srbiji i zemljama Zapadnog Balkana, a koncept se bazira na "B2B - matchmaking" mehanizmu.

Oko 50 njemačkih kompanija potvrdilo je svoje učešće u projektu i zainteresovane njemačke kompanije dolaze pretežno iz metaloprerađivačkog sektora, dobavljačkog sektora za auto-plindustriju, sektora prerade i proizvodnje materijala od plastike.

U pojedinačnim slučajevima zastupljene su i druge branše poput građevinske i sektora energetike.

Profili zainteresovanih njemačkih kompanija i formular za prijavu dostupni su na sajtu AHK Srbije.

Za sve informacije u vezi sa prijavnim formularom, kao i profilima nemačkih kompanija na osnovu kojih se precizno navodi šta bi sve kompanija/proizvođač iz regiona trebalo da sadrži u svom proizvodnom portfoliju, svi zainteresovani se mogu obratiti Njemačko-srpskoj privrednoj komori na mejlove krstic@ahk.rs i kolarevic@ahk.rs.

Događaj se realizuje pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekomoniju i energetiku SR Njemačke u okviru Programa za razvoj stranih tržišta za mala i srednja preduzeća SR Njemačke.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.