NavMenu

Regentova online škola kuvanja

Izvor: eKapija Četvrtak, 16.04.2020. 15:15
Komentari
Podeli
Srđan Begović i Marko Živković (Foto: Hotel Regent)Srđan Begović i Marko Živković
Društvene mreže hotela Regent u znaku su Regentove online škole kuvanja. Kako je saopšteno iz hotela, dva puta sedmično, na Facebook i Instagram nalozima hotela Regent mogu se naći kratki videi pripreme jednostavnih jela dok se detaljni recepti nalaze na web stranici hotela.

- Kulinarski tim hotela Regent priprema jednostavna jela sa ciljem motivisanja pasioniranih kuvara i onih koji to žele postati da korisno i kreativno provedu vrijeme kući. Zahvalni smo gostima hotela i posjetiocima naših restorana na vjernosti do sada te je ovo bio način da u vremenu kada svi boravimo kod kuće gastronomsku filozofiju hotela Regent približimo na jedini mogući način - putem društvenih mreža. Naši meniji se baziraju na gastronomskom naslijeđu regije, svježim i lokalnim namirnicama i kratkom periodu kuvanja da bi se zadržali originalni ukusi. Sve navedeno su idealni preduslovi da bi se snimili kratki ali inspirativni videi te nastavila prenositi gastronomska autentičnost hotela Regent - saaopštio je Željko Knezović, menadžer za hranu i piće hotela Regent.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Energija, Industrija

Potpisan ugovor o agregatu A8 za HE Perućica - Početkom juna kredit od 40 mil EUR i raspisivanje tendera

Izvršni direktori Elektroprivrede Crne Gore (EPCG) i Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES), Ivan Bulatović i Ivan Asanović, potpisali su danas u Podgorici Ugovor o izgradnji infrastrukture za priključenje agregata A8 u Hidroelektranu (HE) Perućica (snage 58.5 MW) na prenosni sistem. Kako je saopšteno na događaju povodom potpisivanja Ugovora, mašinska hala i razvodno postrojenje su izgrađeni za krajnju fazu izgradnje HE Perućica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.