NavMenu

Dostavljačima Pošte moguće platiti i karticom

Izvor: Mina Srijeda, 15.04.2020. 14:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Photographee.eu/shutterstock.com)Ilustracija
Korisnici Poštine usluge, Post express, iznos otkupnine, odnosno vrijednost sadržaja dostavljenog paketa, mogu platiti karticom.

Poštini dostavljači sa sobom će imati pos terminale koji prihvataju sve tipove Master, Visa i AMEX kartica.

- U ovom trenutku plaćanje karticom moguće je u Podgorici, Baru, Budvi, Nikšiću i Bijelom Polju - navodi se u saoptšenju objavljenom na sajtu Pošte.

Post express usluga, koju je Pošta upotpunila brzom dostavom za online šopove, je jedna od najtraženijih usluga u prethodnih mjesec.

Iz kompanije su kazali da je taj servis, u trenutnim uslovima ograničenog kretanja, idealan način ostvarenja veze između kupca i prodavca.


- Servis nudi mogućnost preuzimanja Post express pošiljaka na adresi pošiljaoca, online adresiranje, elektronsko praćenje kretanja pošiljke i naplaćivanje vrijednosti sadržaja pošiljke od primaoca u trenutku isporuke - objasnili su iz Pošte.

Za sve informacije korisnici mogu pozvati Poštin Call centar 19895.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.