NavMenu

CBCG: Građani mogu prijaviti prigovore na moratorijum za otplatu kredita

Izvor: Mina Četvrtak, 02.04.2020. 15:12
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: create jobs 51/shutterstock.com)Ilustracija
Centralna banka (CBCG) obavijestila je zainteresovane da mogu prijaviti prigovore na primjenu odluke o privremenim mjerama za ublažavanje negativnih uticaja novog koronavirusa na finansijski sistem, u dijelu koji se odnosi na moratorijum u otplati kredita.

- Prigovore mogu prijaviti Službi za zaštitu korisnika finansijskih usluga CBCG na broj telefona 020/665-366 i email adresu zastita.potrosacaŽcbcg.me - navodi se u saopštenju.

Iz CBCG je saopšteno da se odgovori na najčešća pitanja u vezi sa moratorijumom u otplati kredita i ostale povoljnosti koje odluka o privremenim mjerama za ublažavanje negativnih uticaja novog koronavirusa na finansijski sistem omogućava, mogu naći na internet stranici CBCG (www.cbcg.me), na linku Najčešće postavljena pitanja.


Komentari
Vaš komentar

Top priče

14.04.2024.  |  Finansije, Turizam, sport, kultura

Boravišna taksa biće veća, više novca će dobiti NTO

Ministarstvo turizma, ekologije, održivog razvoja i razvoja sjevera formiralo je radnu grupu za izradu nacrta izmjena i dopuna Zakona o boravišnoj taksi, kojim će se povećati iznos ove naknade koja ulazi u cijenu smještaja za turiste i na novi način definisati raspodjela tog prihoda između opštinskih turističkih organizacije, Nacionalne turističke organizacije i opštinskih i državnog budžeta. To je saopšteno iz ovog resora na

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.