NavMenu

Maslinarsko društvo Boka obustavilo podjelu sadnica maslina i opreme

Izvor: Radio Jadran Četvrtak, 02.04.2020. 12:05
Komentari
Podeli
(Foto: Yulia Grigoryeva/shutterstock.com)
Maslinarsko društvo Boka obustavilo je sve aktivnosti u društvu do isteka privremenih mjera zaštite od širenja korona virusa, a u skladu sa propisanim mjerama Vlade i NKT.

To znači da do daljnjeg neće biti mogući: raspodjela sadnica, mašina i opreme, održavanje Skupštine i završne aktivnosti u projektu Osnažimo poljoprivredu - Oživimo selo, navode iz društva:

- Obustava se odnosi i na konkurse i javne pozive, koji će na lokalnom i državnom nivou uslijediti kada se za to steknu uslovi. Aktivnosti u društvu biće nastavljene po ukidanju privremenih mjera. Molimo članove da nam se za sve informacije obraćaju isključivo putem telefona 067 201 732 - navodi se u saopštenju.

Upućuju i apel:

- Bez obzira da li o ovom problemu razmišljate kao o nečemu preuveličanom ili ste ozbiljno zabrinuti, svako od nas mora biti odgovoran prema drugima. Zato vas molimo da se pridržavate uputstava Vlade i Ministarstva zdravlja i ostanete u svojim domovima dok za to postoji zvaničan zahtjev - poručuju bokeljski maslinari.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.