NavMenu

Korona i biznis, tema u žiži eKapije - Neka se čuje glas privrednika

Izvor: eKapija Ponedjeljak, 30.03.2020. 12:47
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/geralt)
Dragi korisnici,

Dragi prijatelji,

Svakodnevno smo svjedoci sve većeg i težeg uticaja koji pandemija virusa Covid-19 ostavlja na privredu kako u našoj zemlji, tako i u zemljama regiona i u svijetu.

A svijet je danas sistem povezanih sudova. Već je svima jasno, nedodirljivih nema, niti će ih biti. Ekonomski oporavak, ali i vraćanje "u normalu" čitavog društva - našeg, evropskog, svjetskog - biće moguće samo ako udružimo sve snage kojima raspolažemo i ako budemo dovoljno mudri i fleksibilni u uspostavljanju nekog budućeg procesa poslovanja. Biće potrebno i malo sreće, ali ona, kažu, prati mudre, a kako u eKapiji verujemo - i obaviještene.

Kako bismo dali svoj doprinos održavanju, jačanju i unapređenju postojećih, kao i stvaranju budućih poslovnih veza, portal eKapija svoje resurse stavlja na raspolaganje upravo vama, našim privrednicima.

Želimo da ostanemo vaš pouzdan izvor informacija, ali i da vam pomognemo da što efikasnije upravljate poslovanjem tokom vanrednog stanja.

Pozivamo vas da nam pišete o aktuelnim izazovima, a mi ćemo se truditi da se vaš glas čuje. Pišite i ako tražite nove poslovne partnere i prilike, ili nudite nove proizvode, usluge...

Predlažemo vam, takođe, da na portalu me.ekapija.com pratite našu novu temu u žiži "Korona i biznis", gdje svakodnevno objedinjujemo veliki broj značajnih i, vjerujemo, privrednicima korisnih informacija i saveta kako poslovati tokom pandemije, šta preporučuju struka i nauka, kao i kakva su iskustva drugih država i njihovih kompanija.

Vama na usluzi,

Navijamo za vas.

Regionalni poslovni portal eKapija
Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Raspisan pretkvalifikacioni tender za izgradnju dionice auto-puta od Mateševa do Andrijevice

Evropska banka za obnovu i razvoj objavila je pretkvalifikacioni poziv za dionicu auto-puta od Mateševa do Andrijevice. Raspisivanje ovog tendera ranije danas najavili su i predsjednik Vlade Milojko Spajić i izvršni direktor Monteputa Milan Ljiljanić. Riječ je o drugoj dionici auto-puta od Mateševa do Andrijevice u ukupnoj dužini od 22 kilometra. Klijent banke je preduzeće Monteput, koje sredstava od kredita, odnosno donacije kojom

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.