Izvor: Mina | Ponedjeljak, 30.03.2020.| 15:40
Izdvojite članak Odštampajte vijest

BI Consulting pokrenuo besplatne digitalne servise za crnogorske privrednike

Ilustracija (Foto: everything possible/shutterstock.com)
BI Consulting kreirao je portal za besplatno preuzimanje digitalnih poslovnih servisa, pod nazivom digitalnasolidarnost.me, saopšteno je iz te kompanije.

- Osluškujući potrebe privrednih subjekata, posebno onih najosjetljivijih na snažne ekonomske udare, crnogorski provajder BI Consulting kreirao je portal za besplatno preuzimanje digitalnih poslovnih servisa - kaže se u saopštenju.

Navodi se da svi poslovni subjekti mogu besplatno uploadovati svoje servise koje žele ustupiti bez nadoknade, svi korisnici koji to žele, mogu ih preuzeti besplatno.

- Aktuelna situacija sa novim koronavirusom uslovila je inteziviranje digitalnog poslovanja u cijelom svijetu, a u Crnoj Gori se ide u korak sa ubrzanim prilagođavanjem na nove uslove poslovanja - kazali su iz te kompanije.

Prema njihovim riječima, važnost iniciranja pokreta Digitalna solidarnost prepoznata je od Ministarstva ekonomije, koje je potvrdilo svoju punu podršku.

- Pored BI Consultinga kao inicijatora, portal u tehničkom dijelu podržava kompanija Softing, dok marketing komunikacije osmišljava i realizuje agencija BI Communication - kaže se u saoptenju.

Pokret Digitalna solidarnost zaživio je i u okruženju, a svi zainteresovani privrednici koji imaju digitalne servise čijim besplatnim plasmanom žele podržati crnogorsku poslovnu zajednicu, mogu ih odmah uploadovati na portal digitalnasolidarnost.me.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.