NavMenu

Potpisan ugovor za izradu glavnog projekta četvrte sanitarne kade na deponiji Livade u Podgorici

Izvor: eKapija Subota, 28.03.2020. 11:27
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: Huguette Roe/shutterstock.com)Ilustracija
Na osnovu odluke o izboru najpovoljnije ponude za izradu glavnog projekta za izgradnju sanitarne kade broj 4, kojom je zajednička ponuda konzorcijuma Civil Engineener Podgorica i Geotehnika Bijelo Polje izabrana kao najpovoljnija, 24. marta 2020. godine, Deponija Podgorica zaključila je ugovor sa izabranim ponuđačem.

Vrijednost ove investicije iznosi 17.600 EUR, a sredstva su obezbijeđenja iz redovnog poslovanja preduzeća. Rok izvršenja je 40 dana od dana zaključivanja ugovora.

Posljednjih godina ovo preduzeće je realizovalo niz projekata od neprocjenjivog značaja za Glavni grad i region u cjelini.

- Deponija je opredijeljena da neprestano ulaže u nove programe i projekte, čiji je cilj trajno bezbjedno deponovanje otpada i sprječavanje zagađenja životne sredine, dostizanje najviših evropskih standarda u oblasti tretmana i zbrinjavanja komunalnog otpada, te unapređenje i razvoj poslovanja. Od strane eksperata za poslove tretiranja i deponovanha komunalnog otpada, kako naših, tako i stranih koji su bili u prilici da se upoznaju sa našim dostignućima, ovo Drustvo prepoznato je kao jedno od najsavremenijih i najbolje organizovanih kompanija ovog tipa u regionu - navodi se na sajtu Glavnog grada..
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

U Crnoj Gori predviđena izgradnja 260 km auto-puteva i oko 200 km brzih saobraćajnica

U Crnoj Gori predviđena je izgradnja 260 kilometara auto-puteva i oko 200 kilometara brzih saobraćajnica. Tako će se u narednom periodu nastaviti intezivne aktivnosti Monteputa na daljoj izradi idejnih rješenja, sa fokusom na dionicu autoputa Podgorica - Bar, kao i kreiranja neophodnih preduslova za uključivanje preostale saobraćajne infrastrukture u Prostorni plan Crne Gore. Kako je saopšteno nakon prve sjednice Savjeta za javne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.