NavMenu

U Centru kompetencija u Podgorici u toku izrada više stotina vizira za zdravstvene radnike

Izvor: eKapija Petak, 27.03.2020. 10:17
Komentari
Podeli
(Foto: Pixabay.com/Helena Jankovičová Kováčová)
Glavni grad Podgorica i prijatelji grada, volonteri, pridružili su se inicijativi obezbjeđivanja nedostajuće opreme za zdravstvene radnike Kliničkog centra i drugih zdravstvenih ustanova sa teritorije Podgorice - u Centru kompetencija u toku je izrada više stotina vizira koji su dio zaštitne opreme zdravstvenih radnika, a koji su odobreni i od strane nadležnog Instituta za javno zdravlje.

- U Centru kompetencija Glavnog grada naši prijatelji iz tri organizacije - Savez radio-amatera Crne Gore (Amateur Radio Club), Politehnika-crnogorski savez za tehničku kulturu i Montenegro Robotics, zajedno sa nama ovih dana vrijedno rade kako bi izradili vizire za sve naše zdravstvene radnike koji su ovih dana na prvoj liniji odbrane u situaciji u kojoj se cijela naša država i svi naši građani nalaze - izjavila je zamjenica gradonačelnika Slađana Vujačić, preneseno je na sajtu Glavnog grada.

Ona je dodala da je ovo svakako trenutak kada je Centar kompetencija opravdao svoje postojanje i pokazao se kao jedna odlična investicija i istakla da će Glavni grad će nastaviti vrijedno da radi na izradi ove zaštitne opreme, zajedno sa svojim partnerima.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Građevina, Saobraćaj

Za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar-Ulcinj preko 2 mil EUR

Uprava za saobraćaj ponovo je raspisala tendere za sanaciju dva mosta na magistralnom putu Bar - Ulcinj. Vrijednost radova za rekonstrukciju mosta Kruče zadržala se na 1,44 mil EUR sa uračunatim PDV-om. Most Kruče nalazi se na magistralnom putu Bar - Ulcinj, na km 16+200. Kako se može vidjeti u glavnom projektu sanacije, za čiju izradu je bio zadužen Projectman iz Podgorice, nakon analize mogućih rešenja sanacije mosta Kruče, a

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.