Izvor: eKapija | Srijeda, 25.03.2020.| 13:40
Izdvojite članak Odštampajte vijest

Onlajn filmski festival Moj Off od 27. marta do 10. aprila - Ostani doma i gledaj filmove besplatno

(Foto: doomu/shutterstock.com )
Cadmus Cineplex, jedini bioskop u Crnoj Gori, u saradnji sa distributerom filmova MCF - MegaCom Film, pridružio se aktuelnoj online kulturnoj sceni i u jeku borbe sa pandemijom virusa korona podržali su kao partneri potpuno besplatan kućni online filmski festival, sa najnovijim i najprestižnijim nagrađenim naslovima svjetskih kinematografija koji su obilježili festivalsku scenu, a koje je obezbijedila distributerska kuća MCF. Festival će biti održan od 27. marta do 10. aprila.

- U trenucima kućne izolacije uskoro će biti pokrenut najnoviji online filmski festival pod nazivom Moj Off, sa svim elementima koji čine ovakav kulturni događaj. U okviru dvonedjeljnog "online festivala" naći će se više od 30 najnovijih igranih i dokumentarnih ostvarenja, od kojih su mnogi svjetske online premijere, filmovi koji su premijerno prikazani na nedavno završenom 48. FEST-u i 25. FAF-u - navodi se na sajtu opštine Budva.

Kako nije riječ o platformi za gledanje filmova nego pravom filmskom festivalu, filmovi će moći da se prate samo u određenim terminima u toku dana.

Festival, koji nastaje u vremenima brobe protiv virusa, ima za cilj da nastavi svoj kulturni život i ubuduće i poklonicima sedme umjetnosti pruži novi izazov i mogućnost savremenog praćenja festivalskih, autorskih i komercijalnih filmova.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.