NavMenu

Počinje gradnja stambene zgrade BW Terraces - Domaća kompanija Starting glavni izvođač radova

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.03.2020. 12:08
Komentari
Podeli
(Foto: Belgrade Waterfront)
Belgrade Waterfront i domaća građevinska kompanija Starting objavili su početak saradnje na izgradnji zgrade BW Terraces, koja će, kako se navodi u saopštenju iz kompanije BW, zahvaljujući jedinstvenim arhitektonskim rješenjima u kojima dominiraju prostrane terase, desnu obalu Save učiniti još atraktivnijom za stanovanje.

Kompanija Starting specijalizovana je za objekte visoke i niske gradnje, a u portfoliju ima više od 280 uspješno realizovanih projekata.

Obuhvatajući oko šestine ukupne površine stana, prostrani balkoni BW Terraces omogućavaju stanarima da maksimalno iskoriste prirodnu svetlost i pružaju im jedinstven pogled na rijeku, Kulu Beograd ili panoramu srpske prestonice. BW Terraces se odlikuje i drugim izuzetnim karakteristikama, među kojima su ponton za čamce na delu obale ispred zgrade, zatvoreni bazen sa izlazom na uređeni travnjak, teretana sa staklenim zidovima, prostor za jogu, ali i neposredna blizina Kule Beograd, najveće šoping, zabavne i gastronomske destinacije u regionu Galerije Belgrade, brojnih lokala, kafića i restorana, pješačkih i biciklističkih staza, saopštili su iz kompanije BW.

- Uvek nam je posebno zadovoljstvo kada u okviru Belgrade Waterfront-a angažujemo domaće kompanije čiji je kvalitet već dokazan na projektima na kojima su prethodno bile angažovane. Saradnja sa kompanijom Starting predstavlja novi korak u jačanju domaće građevinske industrije, ali i veoma važan korak u realizaciji jedinstvenog "al fresco" životnog stila u okviru Belgrade Waterfront-a, koji omogućava da se na savršen način provede vrijeme u opuštanju, druženju sa porodicom i prijateljima, pa čak i radu na otvorenom, bez napuštanja komfora svog doma - rekao je Nikola Nedeljković, generalni direktor Belgrade Waterfront-a.


Nikola Trivić i Nikola Nedeljković (Foto: Belgrade Waterfront)Nikola Trivić i Nikola Nedeljković
Kao arhitektonsko rješenje renomirane međunarodne kompanije za dizajn, inženjering i urbanističko planiranje RMJM, BW Terraces će budućim stanarima pružiti obilje prirodne svjetlosti i osjećaj prostranosti, sa visinom plafona od 2,8 metara.

- Sa posebnim zadovoljstvom ulazimo u izgradnju BW Terraces, zgrade koja će našim sugrađanima pružiti vrhunski kvalitet stanovanja. Zahvalni smo na prilici da budemo dio procesa uljepšavanja Beograda i vraćanja prestonice na rijeke - istakao je Nikola Trivić direktor kompanije Starting d.o.o.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

19.04.2024.  |  Turizam, sport, kultura

Planovi Elena grupe: Prodaja hotela Igalo, pa nove investicije

Sprečavanje uvođenja novog stečaja u Vektra Boku na ročistu krajem ovog mjeseca, od ključne je važnosti za planove novog vlasnika 33,3% akcija, privrednog drustva Elena grupe. Oni planiraju da nakon što izmire obaveze prema radnicima i Poreskoj upravi prodaju hotel Igalo i krenu u investicije. No, prije toga moraju ući u Odbor direktora u kojem su većina Brkovićevi članovi. Novi vlasnici, trećine Vektra Boke iz kompanije Elena Grup,

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.