NavMenu

Raspisan tender za izgradnju ulice u Podgorici, vrijednost radova 400.000 EUR

Izvor: eKapija Nedjelja, 23.02.2020. 15:24
Komentari
Podeli
Ilustracija (Foto: jocic/shutterstock.com)Ilustracija
Agencija za izgradnju i razvoj Podgorice raspisala je tender za izgradnju ulice pored Stadiona malih sportova, radnog naziva Ulica 17 u zahvatu DUP-a Nova Varoš 2 procijenjene vrijednosti 400.000 EUR.

- Izgradnja podrazumijeva pripremne građevinske radove - zasijecanje asfalta na vezi postojeće i nove kolovozne konstrukcije, struganje asfalta na vezi postojeće i nove kolovozne konstrukcije, rušenje postojećih ivičnjaka, rušenje postojećeg trotoara, rušenje postojećeg asfalta, rušenje metalne ograde na betonskom zidu, mašinsko skidanje humusa, mašinski iskop na trasama, mašinska obrada, te nabavka, transport i ugradnja novih površina koja budu uklonjene i ugradnja neophodne saobraćajne signalizacije - navodi se na sajtu Glavnog grada.

Takođe, po tenderu su predviđeni i zemljani radovi, te betonski radovi, armirački radovi, te radovi na vodovodu - iskop kanalskog rova za polaganje vodovodnih cijevi u zemljištu. Planirani su i radovi na fekalnoj kanalizaciji, elektroenergetskim instalacijama jake struje, kao i instalacijama javne rasvjete i tk kanalizacije.

Rok izvršenja ugovora je 60 dana računajući od dana uvođenja izvođača u posao.

Ponude se predaju radnim danima od 10 do 13 sati, zaključno sa 17. martom 2020. godine do 13 sati. Njihovo javno otvaranje održaće se istog dana u 14 sati, u prostorijama Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice.

Detalje tendera možete vidjeti OVDJE.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija

Data saglasnost na projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima

Vlada je na današnjoj sjednici dala saglasnost za projekat povećanja energetske efikasnosti u domaćinstvima. Ministar energetike i rudarstva, Saša Mujović, objasnio je da povećanje energetske efikasnosti znači ekonomičnije i racionalnije korišćenje resursa. - Povećanje energetske efikasnosti možemo doživjeti kao značajno sredstvo kako da smanjimo naše mjesečne izdatke po osnovu utrošene električne energije - rekao je Mujović.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDJE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDJE

Pratite na našem portalu vijsti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.